Şimdi Ara

İzmir caddelerinde dolaşan bu araba da nedir ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu aracla otobanda bı ferrarı tokatlamayı hayal ettım şimdi. of ne zevklı olur beaaa....
    İçeçek siparişi alınır (absint hariç) :)
  • SENİN 3 AYDA YİYECEGİN BENZİNİ YEMİŞTİR HERHALDE BİR GÜNDE
  • Dogrudur edonis. Arama yaparsaniz bu aracla ilgili bir baslikta anlatmistik ne oldugunu. Istanbul Park pistinde karsilastim ben de aracla, teknik anlamda cok degerli bir arac. Fiyatinin uçuk olmasi oyle saniyorum ki sadece 21 adet uretilecek olmasindandir. Sezercik bakislarina ragmen 21 tane aracin satilacagina kanaat getirdim. Izmir'den cekilen resimlerdeki aracta sanki direksiyonda Ali bey oturuyor .

• Yeşil renkli yapsalarmış kesinlikle kurbağaya benzermiş, özellikle üstten gösteren resimde farları kurbağa gözleri gibi, pörtlek pörtlek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleSix -- 10 Ağustos 2006; 12:59:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkangunes

bu ne yaw.uzay mekiği gibi.sırf hız için üretilmiş.hiç tip yok

ben aslında bu arkadaşın yorumuna katılıyorum ama asıl amacım o değil yazmış TÜRK lirasından altı sıfırı atmak için bir yıl uğraştılar fenerbahçe 6-0 ı 90 dakikada attı gibi bi cümle kurmuş tek kelimeyle harikasın BJK li olsamda bravo kirwe
  • Ben bu arabayı 3-4 hafta önce istanbulda E5 üzerinde mecidiyeköy zincirlikuyu arasında gördüm bir akşam geç saatlerde. Gerçekten manyak gidiyordu, yabancı plakalıydı belki buydu belki de değildi..Daha bir kavuniçiye yakındı diye hatırlıyorum. Ben önce lambo falan sandım ama edonis yazısını okudum. Onla ilgili haberler de o günlerde çıkmıştı türkiyede üretilecek falan diye..
  • alsancağı özledim yawww bu arada araba müthiş gözüküyo
    konyalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhendis06

Dogrudur edonis. Arama yaparsaniz bu aracla ilgili bir baslikta anlatmistik ne oldugunu. Istanbul Park pistinde karsilastim ben de aracla, teknik anlamda cok degerli bir arac. Fiyatinin uçuk olmasi oyle saniyorum ki sadece 21 adet uretilecek olmasindandir. Sezercik bakislarina ragmen 21 tane aracin satilacagina kanaat getirdim. Izmir'den cekilen resimlerdeki aracta sanki direksiyonda Ali bey oturuyor .

Ali bey dediğiniz,Ali Koç mu?

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

neresi burası izmirin

Alsancak Burger King'in önü, aracın ilerlediği istikamet Lozan Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na doğru.

tam yeri acıkladığın için tşkürler trcapitalacaba nereye gidiodu...

Sony Vaio Vpc-F11S1E/B

.....::::---- 2006 Ford Focus ----::::.....

• kordon a gidiyodur kesin... kızlar için olta atıp denizkızı gibi afetleri avlamak için süper bir araba... gerçi bu arabaya zıplaya zıplaya atlar kızlar ...

yanlız bu arabayı bi an gaz alırken aklıma getirdim de ne komik olur yaaa.... yanaşıp yanına bi sorardım kesin BRC mi TARTARINI abi diye :-)))))))))))
  • yav ben bunu ışıklarda görsem arkasından çarpardım, ondan sonnada anlatırım ilerde abi edonis in ilk prototipi çıkmış taaa o zamanlar bu izmirde ben ona çarpan ilk adamım faln die anlatırdım ilerde. saçmalıyomuyum neyim araba çok iyiymiş yawwwwww

• harbi güzel araba ama o fiyat için motor yetersiz yani o kadar para vercem 3.8 motora bincem yuh

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • çok deli bi alete benziyor valla..polisler bunu egzoz sesinden dolayı kesin bağlar adama dersin bu özel üretim falan diye ama sanmam inancaklarını
  • arkadaslar bu araba tam turk sayılamaz gıbıme gelıyor voswogen var fıat var bır tane daha var melez olmus araba guzel ama pahalı bu arada turkler spor araba da yapar ılk arabayı turkler yaptılar ama bu araba guzel işin içinde vosvogen varsa tamam dır bu araba dehset bısı dır

ama bu böle gitmez mazallah ülkede mazot bırakmaz bizim burda enver usta var getirsinde bi lpg takalım

olurmu loo öle şey demeyin adam sayısız x5 e land rover lpg uydurmuş bir usta
    150 ps 320 nm 6 ileri Active Select
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.