Şimdi Ara

İzmir Bornovada elektro gitar kursu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Bornovada elektro gitar dersi alabileceğim iyi bir yer bilen var mı? Senelerdir tek tük çalıyorum gitarı ama doğru düzgün öğrenmemin zamanı geldi.Hem müzik teorisi hem de gitarda kendimi geliştirmek istiyorum.Mühendislik okuyorum benim için zaman değerli bu yüzden güveneceğim kaliteli bir hoca arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestLive33 -- 30 Eylül 2018; 15:55:21 >

• Hiç mi elektro gitar kursu önerecek yok? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 1. sınıfta Panaroma müzik akademiye gitmiştim o zaman iyi hocaları yoktu 1 ay sonunda bırakmıştım. Sonradan Ege Üni Rock topluluğu aracılığı ile Çağrı Gökalp isimli bir hoca bulmuşlar. Kendisinden 2 ay ders aldım, armoniye giriş konusunda bana bir vizyon kazandırdı. Verdiği yararlı egzersizler parmaklarını açmak için bolca işini görecektir. Ondan çok daha uzun süreler ders almadığıma çok pişmanım. Şuan 4. sınıfım ve gitar çalışmak için yeterli zamanı bulamıyorum ama tabii ki o zamana oranla çok geliştim. Zamanın varken ondan bire bir ders almanı öneririm. İnstagram'da ismi cagrigokalpozcan, Berdin Ege'nin arkadaşıyım dersen fiyatta da birşeyler yapabilir.

Gitar dersi veren çeşitli yerler var ama hocayla önceden birebir iletişime geçmen daha avantajlı olacaktır. Öğretmen seninle daha çok ilgilenecektir. Kendisi de bilgisine oldukça güvendiğim birisidir diye sana tavsiye ettim. Yoksa 2 yıldır görmüyorum bile Çağrı'yı. Birkaç tane grubu var, sahnede genelde bass çalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.