Şimdi Ara

İzmir Bayraklı İzban Durağında İntihar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala haber sitelerine düşmemiş ben yazayım dedim:
    Bayraklı durağına giden izbanın içindeydim, izban aniden durdu, trenin yarısı durakta yarısı durak dışındaydı. Birkaç dakika bekleyince bir vaka yüzünden bekliyoruz diye anons geçildi. Birkaç dakika sonra bir intihar olayı sebebiyle treni boşaltacağız diye anons geçildi ve treni boşalttık. Duraktan ayrılırken görgü tanığı bir çocukla konuştum, Menemende yaşayan sarışın 17li yaşlarda kız çocuğu okul çantasını fırlatıp bağırarak raylara atlamış. Çocuğun söyledikleri bunlar görmüş direkt olayı. En önlerde olmuş saatin olduğu yerde.

Olay üzerinden beş dakika geçmeden itfaiye ve ambulans geldi, son durum nedir bilmiyorum ama kız ezilmiş fena bir şekilde. Trenler tek raya yönlendirme yapılmış. Bu olay 16 Kasım 2015 saat 16.45 civarı gerçekleşti.

Edit: sol haber portalına benzer açıklama geçilmiş:http://haber.sol.org.tr/toplum/izmirde-izban-bayrakli-istasyonunda-intihar-girisimi-136343

Güncelleme: şuan yaşıyormuş Ege üniversitesi hastanesindeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdyed -- 16 Kasım 2015; 19:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzüldüm yani bir ihmal yok anlaşılan.

gencecik kızın başına ne belalar açıldı kim bilir de bu noktaya geldi ömrünün daha baharında intihara sebep olacak şey neydi kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

üzüldüm yani bir ihmal yok anlaşılan.

gencecik kızın başına ne belalar açıldı kim bilir de bu noktaya geldi ömrünün daha baharında intihara sebep olacak şey neydi kim bilir.

Üzücü bir olay umarım yaşıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

üzüldüm yani bir ihmal yok anlaşılan.

Üzücü bir olay umarım yaşıyordur

şaka mı bu yazdığın
  • Anlamadım?

• Kız çıkarılırken nefes alıyordu

• Bayraklıda yaşıyorum şimdi senden öğrendim.Twitterda araştırdım durum kızın ölmediği yönünde,acaba intihar girişimde bulunma sebebi neydi ? Sevgili muhabbeti mi yoksa dersler mi,ailevi durumlar mı ? Ne olursa olsun cana kıymaya değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey bilmiyorum tek temennimiz yaşıyor olması... Nefes aldığını kendiniz mi gördünüz?

• Evet bende merdivenlerden iniyordum olay anını görmedim. Hemen önümüzde müdahale etti itfaiye ve sağlık ekipleri. Karın bölgesi açılmıştı nefes aldığı belli oluyordu

• serwew35 S kullanıcısına yanıt
    İyi bir haber, bekliyorum son durum yarın belli olur herhalde...

• Bu arada kız ray üzerinde degil rayların arasındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: serwew35

Bu arada kız ray üzerinde degil rayların arasındaydı

Tren ezmemiş mi yoksa ekipler mi araya çıkartmış?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.