Şimdi Ara

İZMİR AMD PHENOM II X4 940 BE + ASUS M4A785D-M PRO + 4GB RAM hediye=komle HEPSİ 300TL indirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda23 -- 30 Aralık 2012; 15:19:19 >

• süper fiyat 300 liranın alacağı en iyi alışveriş olur sanırım
  • alıcı bulamıyorum hocam nedense 1 aydır güncelleyip duruyorum ilanı ne olmuş bu piyasaya anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda23

alıcı bulamıyorum hocam nedense 1 aydır güncelleyip duruyorum ilanı ne olmuş bu piyasaya anlamadım gitti

aynen piyasa pert bende işlemci satıyorum sıfır ve fiyatının altında millet 8,9 aylık ve pahalı işlemciyi alıyor benim sıfır işlemciyi üstelik piyasa fiyatınında indirimli fiyatında aşağısında almıyor hayret ki ne hayret
  • Takas düşünseydiniz imzamdaki işlemcimle takas edebilirdik neyse hayırlı satışlar.
  • Kardeş profilini gizlemezsen ilanın daha çok ciddiye alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redno

Kardeş profilini gizlemezsen ilanın daha çok ciddiye alınır.

etkin yaptım şimdi ama pekte yine satılacağından ümitli değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam işlemcinin fiyatı çok yüksek 150-170 arası 955 965 modelleri satılıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Hocam işlemcinin fiyatı çok yüksek 150-170 arası 955 965 modelleri satılıyor zaten.

alacak olan alır hocam
  • dsdadsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventdemiir -- 5 Ekim 2012; 15:40:13 >
  • p.M
  • pm ler cevaplandı
  • Hocam merhabalar, anakartta USB'den boot özelliği mevcut mu acaba? Yani flaş bellekten windows kurulabiliyor mu? Ayrıca ide harddisk bağlanabiliyor mu? Son olaraka PCI-X slotu var mı. Yanıtlarsanız sevinirim. Direk anakartın linkini koysanız da olur.

Dokuz eylül hastanesindeyim, tez için acilen çalışır durumda stabil bilgisayar lazım, diğer parçalar elimde var. En kısa sürede yanıt bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Hocam merhabalar, anakartta USB'den boot özelliği mevcut mu acaba? Yani flaş bellekten windows kurulabiliyor mu? Ayrıca ide harddisk bağlanabiliyor mu? Son olaraka PCI-X slotu var mı. Yanıtlarsanız sevinirim. Direk anakartın linkini koysanız da olur.

Dokuz eylül hastanesindeyim, tez için acilen çalışır durumda stabil bilgisayar lazım, diğer parçalar elimde var. En kısa sürede yanıt bekliyorum...

turan hocam hayrını görün cihazların tanıştığıma memnun oldum,parçalardan beklediğiniz performansın üstünde performans vereceğine emin olabilirsiniz,söylediğim gibi çalışır hale getirdiğinizde haber bekliyorum görüşmek üzere
  • Sağol hocam, ikimiz için de hayırlı olsun

Sistemi topladım, işletim sistemini kurdum, şimdilik sorunsuz, teşekkür ederim. Tek sıkıntı fan çok yüksek devirde dönüyor ve korkunç gürültü yapıyor. Ama bunun sebebi, kullandığım eski model kasada güç kaynağının tam cpu fanının üzerine gelmesi. Hiç hava alamıyor işlemci. Sanırım kasayı değiştirmem gerekecek. Belki bir de fan alırım, bakıcaz artık...
  • quote:

Sağol hocam, ikimiz için de hayırlı olsun

Sistemi topladım, işletim sistemini kurdum, şimdilik sorunsuz, teşekkür ederim. Tek sıkıntı fan çok yüksek devirde dönüyor ve korkunç gürültü yapıyor. Ama bunun sebebi, kullandığım eski model kasada güç kaynağının tam cpu fanının üzerine gelmesi. Hiç hava alamıyor işlemci. Sanırım kasayı değiştirmem gerekecek. Belki bir de fan alırım, bakıcaz artık...

hocan amd stok fanlarda ses olayı normal..sadec yeni fx işlemci stok fanlarında ses sorunu epey çözüldü..ama siz yinede sessiz bir soğutucu bakın yada en azından yeni nesil fx stok fan bi nebze ucuz yollu işinizi görür..forumda da ucuz yollu stok fanlar mevcut..kolay gelsin

• Tamam hocam sağ olasın. Sistem şu anda çalışıyor, ofis, spss gibi bir iki program yükleyeceğim, gerisi zamanla hallolur nasıl olsa
  • quote:

Tamam hocam sağ olasın. Sistem şu anda çalışıyor, ofis, spss gibi bir iki program yükleyeceğim, gerisi zamanla hallolur nasıl olsa

sende saol turan hocam sistemi çalıştırdığına sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.