Şimdi Ara

İzmir Alsancak'ta Lüks Restoran Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İzmir Alsancak'ta lüks bir restoran tavsiyesine ihtiyacım var. 2 kişi gidilecek, kaliteli bir yer olması tercihim. Ama öyle çok az porsiyonlu bir yer falan olmasın, tıka basa doyuracak bir yer olsun... Mümkünse menüsü olsun set halinde. Mezesi, ara sıcağı, ana yemeği, içeceği, tatlısı/meyvesi falan. Topçu diyeceksiniz ama şöyle ocakbaşı tarzı bir yer olsa çok iyi olur. Dediğim gibi iyice doyursun istiyorum. Balık istemem, et ya da tavuk tercihim. Sınırım 100-150 tl arası. Müzik olsa da olur olmasa da olur. Rezervasyon falan alan şık bir yer olsun, benim için önemli biriyle gideceğim nasipse. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 7 Aralık 2010; 21:02:33 >

• Tıka basa doymassın ama 1. sınıf bir yemek yersin. Swissôtel Grand Efes'te Equinox tavsiye olunur. Üstelik mükemmel manzara da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Tıka basa doymassın ama 1. sınıf bir yemek yersin. Swissôtel Grand Efes'te Equinox tavsiye olunur. Üstelik mükemmel manzara da cabası.

Teşekkürler, ama bu da çok aşırı duruyor. 100-150 tl diyorum sınır olarak, burada fiyatlar nedir acaba?
  • LouJain'in içindeki restoranları biliyormusun? London Steak House, Alliance, Russian Moscow Restaurant, Symi island restaurant Yalnız şöyle bi durum var Çarşamba Cuma Cuamrtesi günleri gideceksen 12den sonra Club acılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

LouJain'in içindeki restoranları biliyormusun? London Steak House, Alliance, Russian Moscow Restaurant, Symi island restaurant Yalnız şöyle bi durum var Çarşamba Cuma Cuamrtesi günleri gideceksen 12den sonra Club acılır.

Yok, bu tarz kültürüm zayıftır biraz. Gece klübü falan gerekmez. Sırf restoran olsa yeter... Topçu benzeri bir mekan var mı bildiğiniz? Olmazsa oraya gideriz herhalde.
  • Bengü
  • DENIZ RESTORAN

Arkadaşın restoran tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pardon ben yanlış anlamışım galiba kişi başı 100 sandım. Ama yinede 75-80 arası kişi başı hesap gelir Swiss'de. Şöyle söyleyeyim yılbaşı özel eğlencesi fiyatı sınırsız içki ve kdv dahil 229 TL kişi başı. Normal zamanda bir akşam yemeği 150-160'ı geçmez 2 kişi için.

EK: LouJain de düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 7 Aralık 2010; 21:14:08 >
  • Romantik bir yemek istiyorsanız Konak Pier'deki Rıhtım Restoran bence iyi.Gerçi kışın nasıl oluyor tam bilmiyorum;ama denize sıfır,sakin,hafif bir müzik eşliğinde güzel yemekler yemek iyiydi.Set menü yoktu;ama dediğiniz fiyata güzel bir yemek yersiniz diye düşünüyorum.İki kişilik yemek (ara sıcak falan yok,direkt yemek),yanında alkolsüz içeceğiyle 65 TL tutmuştu.

Gözlemlediğim kadarıyla öyle lüks bir mekanda tıka basa yemek pek tercih edilmiyor.Bizim Çankaya Dürümcüsü değil ki tıka basa yedikten sonra karnımıza vurup "Ohhh,iyi doyduk" diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Pardon ben yanlış anlamışım galiba kişi başı 100 sandım. Ama yinede 75-80 arası kişi başı hesap gelir Swiss'de. Şöyle söyleyeyim yılbaşı özel eğlencesi fiyatı sınırsız içki ve kdv dahil 229 TL kişi başı. Normal zamanda bir akşam yemeği 150-160'ı geçmez 2 kişi için.

150-200 yazıp değiştirdim, çok geldi. 2 kişi için 100-150 tl arası tutması tercihim... Sağolasın ama çok sosyete bir yere benziyor, aşar beni.

@deserthawk, romantik bir yemek olmayacak. Rıhtım Restoran aklımda olsun, teşekkürler. Haklısınız tıka basa yemek pek olmaz oralarda ama bazen gazetelerde görüyorum güzel mekanlar, ocakbaşı vs. ondan buraya sormak istedim...

• Ne aşırı lüks, ne aşırı pahalı, güzel,nezih mekan ve hızlı servis bu dediklerimi arıyorsan
    Topçunun yeri derim ben sana dostum:) Pasaportta swisin yanında

----

yukarıdaki postları okumamışım pardonn :D:D

topçunun yeri tarzında diyorsan kıbrıs şehitlerinde kırçiçeği diyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 8 Aralık 2010; 13:37:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.