Şimdi Ara

İzmir Abartılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam çok rahat şehir,huzurlu ama heyecan yok be.Gerçi ben İzmirin de içine edildiğini düşünüyorum.İzmir'de sosyal ortam ortalama.İstanbul'un içini ne kadar edilse de çok farklı şehir be zaten ne varsa İstanbul'da var.İzmir çok sıktı ve boğdu beni yapılacak aktiviteler de bir elin parmağını geçmiyor çok kısıtlı.

Doğma büyüme İzmirliyim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 26 Şubat 2019; 2:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam İstanbul'da 6 sene yaşadım, eğer öğrenciysen veya çalışmıyorsan mükemmel bir şehir fakat iş hayatıyla beraber hiç çekilmiyor resmen son 1 senede yaşlandığımı hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Hocam İstanbul'da 6 sene yaşadım, eğer öğrenciysen veya çalışmıyorsan mükemmel bir şehir fakat iş hayatıyla beraber hiç çekilmiyor resmen son 1 senede yaşlandığımı hissettim.
    Ben öğrenciyim hocam ve İzmir'de kaldığım için çok pişmanım.İşiniz ne bilmiyorum tabii ama yine en güzel iş olanakları da İstanbul'da diye biliyorum bak bir de al burdan yak şimdi aklıma geldi

• seni konyaya alalım o zaman
  • İstanbul'da yapılıp İzmir'de yapılamayacak 5 aktivite yaz da görelim.

İstanbulda yalnızca boğaz kenarı kafeler İzmir'den ayrılıyor. Güzel caddelerin çok lüks kafelerin daha fazla olması o şehirde daha fazla aktivite olduğu anlamına mı geliyor?

Konser, etkinlik, spor karşılaşması da İstanbul'da daha fazla tabii ama dünyaca ünlü sanatçılar kaç kez Manchester'da sahne almıştır? Bu durum Manchester'da yaşanmaz Londra çok daha iyi demek midir senin için..

Ayrıca İzmir'de de her hafta mutlaka sana hitap edecek bi spor veya sanat etkinliği bulabiliyorsun, gittiğimden biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Bernabéu -- 26 Şubat 2019; 3:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

seni konyaya alalım o zaman
    Dindar veya islamcı mı sandın beni alakam yok ateist bir bireyim

İzmir'de tek aktivite içip eve dönmek yalan mı ?

Aşırı sıkıcı bir şehir anca sonradan görme insanlar burayı beğenir niçin sadece alışkanlıkları yargılanmıyor diye.Gerçekten aktivite açısından diğer anadolu şehirlerinden bir farkı yok.

Eskişehir de aynı kafa ucuz yemek ve barlar rahat rahat iç uyu bu mudur hayat ?

Herşeyin membahı İstanbul'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 26 Şubat 2019; 3:36:45 >
  • İstanbul iyi olabilir fakat çok pahalı ev fiyatları vs. düzgün bi yerde yaşamak istiyosan milyoner olman lazım. Yani zenginsen istanbula gel ama fakirsen veya orta halliysen gelme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Bernabéu

İstanbul'da yapılıp İzmir'de yapılamayacak 5 aktivite yaz da görelim.

İstanbulda yalnızca boğaz kenarı kafeler İzmir'den ayrılıyor. Güzel caddelerin çok lüks kafelerin daha fazla olması o şehirde daha fazla aktivite olduğu anlamına mı geliyor?

Konser, etkinlik, spor karşılaşması da İstanbul'da daha fazla tabii ama dünyaca ünlü sanatçılar kaç kez Manchester'da sahne almıştır? Bu durum Manchester'da yaşanmaz Londra çok daha iyi demek midir senin için..

Ayrıca İzmir'de de her hafta mutlaka sana hitap edecek bi spor veya sanat etkinliği bulabiliyorsun, gittiğimden biliyorum.
    Her türlü spor aktivitesinin başı İstanbul'da hocam benim çocukluğumda örnek vericek olursak İzmir'de sadece büyüklerden Fenerbahçenin futbol okulu vardı düşün bir de futbolla yatıp kalkıp sporu futboldan ibaret gören bir ülkeden bahsediyoruz.Mekan karşılaştırmasına gireceksen İstanbul evet yine hem ambiyanslarıyla hem de çeşitliliğiyle önde.İzmir'de adam akıllı bir tane Irish Pub bile bulamazsın sadece tabela olarak öyledir bak bu çok basit bir mekan düşüncesi hem de.Dövüş sporlarında da İzmir'de sadece değerli bir grup olan Corvos Combat var onda da önemli isimleri zaten İstanbul ve Ankara'da zaten o grupları gidip derece alıyor.Kaldı ki Kadıköy Boks Kulubü gibi bir değer var.İzmir'in neyi var söyler misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 26 Şubat 2019; 3:37:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D2FE277CE

İstanbul iyi olabilir fakat çok pahalı ev fiyatları vs. düzgün bi yerde yaşamak istiyosan milyoner olman lazım. Yani zenginsen istanbula gel ama fakirsen veya orta halliysen gelme.
    İzmir ve İstanbul ev fiyatları konusunda kafa kafalar hocam

Kira konusunda biraz ucuz İzmir o kadar

• Genede paran yoksa yaşanılcak şehir değil. İstanbulda oturuyorum da üni dışında asla buraya gelmezdim. bi en iyi üniler burda o iyi.
  • Geçmişten bahsediyosan spor hakkında, tükiyenin ilk futbol maçı, il golf müsabakası, ilk tenis müsabakası izmirde. Irish pub olmaması sıkıcı bir şehir olmasıdır haklısın :D:D (İzmirde yeterince irish pub var). 20 milyonluk şehirde 20 30 tane irsh pub olabilir 20 milyon müşteri var çünkü, izmirde de 5-10 tane olması 3 milyon nüfusa yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D2FE277CE

Genede paran yoksa yaşanılcak şehir değil. İstanbulda oturuyorum da üni dışında asla buraya gelmezdim. bi en iyi üniler burda o iyi.
    Hocam İzmir de ucuz bir şehir değil Ankara da bundan emin olabilirsin

• quote:

Geçmişten bahsediyosan spor hakkında, tükiyenin ilk futbol maçı, il golf müsabakası, ilk tenis müsabakası izmirde. Irish pub olmaması sıkıcı bir şehir olmasıdır haklısın :D:D (İzmirde yeterince irish pub var). 20 milyonluk şehirde 20 30 tane irsh pub olabilir 20 milyon müşteri var çünkü, izmirde de 5-10 tane olması 3 milyon nüfusa yetiyor.
    Ne kadar kalın kafalı bir adamsın yahu Irısh Pub olmadığı için sıkıcı bir şehir mi demişim basit bir örnek verdim orda.İlklerin burda olması neyi değiştirdi ? İzmir'in tarihine saygısızlık yapan bir şey de yazmadım senin söylediğinle benim bahsettiğim konun ne alakası var ? İlklerin burda olması yine de her aktivite açısından İzmir'in bugün diğer büyükşehirlerden zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Gerek camia gerek topluluklar olarak zayıf bir şehir burası

• istanbul da öyle

çok zenginsen İstanbulda yapabileceklerinin sınırı yok tabi,ama biliyorsun olmadığımızı
  • Ben küçükken sadece fenerbahçe okulu vardı demiştin ama şimdi geçmişin ne alakası var diyorsun, eğlencelidir böyle salak olmak sanıyorum.

Irısh pub sayısının nüfusa oranla yeterli düzeyde ama istanbula nazaran az olması daha fazla aktivite örneği midir?

Tüm bunların 20 milyonluk bir metropol düzeyinde ve bolluğunda olduğu şehir sayısının 2 olduğu bir ülke göster bakalım bana amerika hariç, gösterebilirsen eğer sonra çemkirirsin.

İstanbulun nüfusu nedeniyle yaşanan alan çok geniş gitmediği ilçeler avmler olan istanbullu arkadaşlarım var benim.

Bahsettiğin aktiviteleri nüfusa ve yerleşim yerlerinin genişliğine oranla düşündüğünde eşit şartlar var ortada. Bunu anlayamayacak kadar salaksın gerçekten.
  • Balık istifi gibi istanbul nesi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

istanbul da öyle

çok zenginsen İstanbulda yapabileceklerinin sınırı yok tabi,ama biliyorsun olmadığımızı
    Hocam ben çocukluğumu bolluk içinde geçirmedim ama aileler çocuklarını imkanlar içinde büyütemese bile edindiği tecrübelerle para zaten yaşla birlikte geliyor bu ülkede para kazanmak imkansızmış gibi anlatılıyor ama öyle bir şey yok.Gençliğimde çok şükür imkanlarım oldu bir şey elde ettim ama 20'lerinde bir adama İzmir'in sunacağa bir şey yok.Benim elimde imkan var ama değerlendiremiyorsun işte.Yerinde olsam çilesine katlanıp bir dalı koparırdım orda İstanbul'da olduğun için çok şanslısın bence bunu unutma hiç

• quote:

Ben küçükken sadece fenerbahçe okulu vardı demiştin ama şimdi geçmişin ne alakası var diyorsun, eğlencelidir böyle salak olmak sanıyorum.

Irısh pub sayısının nüfusa oranla yeterli düzeyde ama istanbula nazaran az olması daha fazla aktivite örneği midir?

Tüm bunların 20 milyonluk bir metropol düzeyinde ve bolluğunda olduğu şehir sayısının 2 olduğu bir ülke göster bakalım bana amerika hariç, gösterebilirsen eğer sonra çemkirirsin.

İstanbulun nüfusu nedeniyle yaşanan alan çok geniş gitmediği ilçeler avmler olan istanbullu arkadaşlarım var benim.

Bahsettiğin aktiviteleri nüfusa ve yerleşim yerlerinin genişliğine oranla düşündüğünde eşit şartlar var ortada. Bunu anlayamayacak kadar salaksın gerçekten.
    Dikkatli okursan eğer sayısından değil niteliğinden bahsetmişim okuma özrü bu forumda hiç bitmiyor nedense.

Yahu bir tane aktivitede İzmir hiç mi başı çekemez ? Metropollükten bahsetmişsin peki Ankara'ya ne diyeceksin ? Ankara da bariz her konuda üstünlük sağlıyor İzmir'e ? İzmir dışardan süsleniliyor ama hep sıkıcı çok ortalama bir eğlence hayatı anlayışına sahip üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 26 Şubat 2019; 4:17:8 >

• -Çeşme alaçatı izmirdedir.
    -Türkiyenin tek şarap üretim beldesi izmirdedir.
    **Bi yerlerde otururken alkol alsan da almasan da sevgilinle sarmaş dolaş olsan da kekonun biri gelip seni rahatsız etmez**

Ankara başkent, nüfus 7 milyon başken olduğu için giren çıkanla günde 10 milyona yakın hangi her konuda izmirden üstünmüş?

Dikkatli okudum ve anlaman için senin söylediğinin aynısını yazdım, tekrar yazıyorum: “BEN KÜÇÜKKEN SADECE FENERBAHÇE FUTBOL OKULU VARDI” demişsin ondan sonra mesajında da geçmişten bahsetmemem gerektiğini söylemişsin.

Okuma yazma öğrenen herkes bu foruma üye oluyor anasını satayım..

Son olarak hiçbir şeye cevap verme şuna cevap ver; ingilterede londra istanbul gibi bir şehirken manchester izmire benzer bir şehir olduğu için kötü diyebilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzmirin sikiciligina katılıyorum, ama istanbul ile kıyaslanırsa katilmam İstanbul adamı boguyor trafik sorunu vs. Yazın insanlar pazar günleri yeşil bulacagim diye refujlere atıyor kendilerini. İzmir ve antalya birbirlerine biraz benziyor bu yüzden İzmirde bulunmuş antalya da yasayan birisi olarak kıyaslama yaptığımda izmiri antalya dan daha sıkıcı bulurum . sahil antalyada her alanda daha yakınında ve kullanisli spor aktiviteleri çok daha çeşitli ve faal (rafting,yamaç paraşütü , dağcılık, su sporlari ). Yeşil alanlar çok daha fazla gece hayatında eşit sayılırlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.