Şimdi Ara

İzleyeceğiniz Filmleri Nasıl Seçiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Film izleyeceğim zaman bir türlü karar veremiyorum, filmlerin kapaklarına bakarak önyargılı kararlar veriyorum. Korku ve absürt komedi dışında her türlü filmi izleyen biriyim ve izlemediğim bir çok önemli film var. Filmleri seçmeden önce neye dikkat etmeliyim bilgilendiriseniz sevinirim.
    Not: Daha önce açılmış benzer bir konu bulamadım, önceden açıldıysa affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesela Yani -- 28 Ocak 2015; 0:58:13 >

...Özledik Niko Reis...
  • Genelde sinemalar.com a bakıyorum. Orada ilgimi çeken filmi iyice inceliyorum. Daha sonra filmi aratıp diğer sitelerde ki yorumlara bakıyorum. Kafama yatarsa izliyorum.

♥ ♦ ♣ ♠ELVIS PRESLEY 1935-1977 ♥ ♦ ♣♠
  • İlk önce IMDb puanı 6'dan yüksek bir film mi diye bakıyorum. Sonra 2 tane fragmanını izliyorum. Daha sonra bir çok film sitesinden yorumları okuyorum ve filmi izliyorum.
  • IMDb ve Sinemalar a bakıyorum. Yorumlar olumlu yönde ve puanı iyi ise izliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden kafama göre izlerdim. şimdi ise izleyecek film kalmadığı için dikkatli ve seçerek izliyorum önce forumdaki en son izlediğiniz filmler konusuna bakıyorum beğendiğim bir film olursa sinemalar.com'a giriyorum olumlu yorumlar almışsa hemen torrentten çekiyorum ve izliyorum..
  • IMDB sağolsun. Bayağı yardımcı oluyor.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi film
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.