Şimdi Ara

İzlerken kanınız donacak! Patron vahşeti kamerada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yarın af falan çıkar salarlar burası böyle bi ulke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    mesele hırsızlık değil ki ? hırsızlık olsa bile 3 tl'lik bez parçası herkese dağıtılıyordu.. kaldı ki hırsızlık olsa işine son ver, öldürmekle bile tehdit etti şerefsiz..

bilemiyorum hakaret edilecek bir b*k yersin tamam lafı yer oturursun, ama aileye hakaret ve dayak sanırım benim sinirim ve gururum bunu kaldırmaz.. umarım yaşamak zorunda kalmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

mesele hırsızlık değil ki ? hırsızlık olsa bile 3 tl'lik bez parçası herkese dağıtılıyordu.. kaldı ki hırsızlık olsa işine son ver, öldürmekle bile tehdit etti şerefsiz..

bilemiyorum hakaret edilecek bir b*k yersin tamam lafı yer oturursun, ama aileye hakaret ve dayak sanırım benim sinirim ve gururum bunu kaldırmaz.. umarım yaşamak zorunda kalmam..
    Kanka tabi ki yanlış, çalışırken insan geriliyor. Yoksa bence kimse bu düzende çalışmamalı. Garsonluk mesela saçma bir is robotlar bu işi yapabilir insanlar yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kazası bildiğin infaz etmişler adamı zavallı korkudan elini bile kaldıramamış. Hangi baba yere düşen oğlunun suratına bütün gücüyle tekme atar.
    İyi araştırılması lazım bu iş anlatılanlardan daha pis bir iş gibi görünüyor.
  • Her yer psikopat kayniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.