Şimdi Ara

İZLENMESİ GEREKEN KORE FİLMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR acayip şekeilde film izleme ve arsiv yapma hastasıyım. elimde 2000 den fazla divx formatında film var. hepsiniN ayrı bir tadı var..
    AMA KORE FİLMLERİNİ İZLEDİKTEN SONRA SON 2 AYDIR YANA YANA NETTE BU FİLMLERİ ARAMAYA BASLADIM. ALT YAZI CEVİREN ARKADASLARDA BİR İKİ FİLM İZLEYEREK , KENDİLERİNİ KAPTIRMIŞTIR. BENİM SIRALAM ŞU:

My Sassy Gir
    My Little Bride
    Oldboy
    My Girl and I
    Windstruck
    A Moment To Remember
    Aneun Yeoja Someone Special
    Daisy
    Classic
    Garden Of Heaven
    Il Mare
    Ing
    Love Me Not
    lovers concerto
    Marathon

İKİ TANEDE JAPON FİLMİ VARKİ;

Crying Out Love, in the Center of the World
    Taiyo No Uta

SİMDİLİK EDİNEBİLDİĞİM VE İZLEDİĞİM KORE FİLMLERİ. İZLEDİKTEN SONRA BASKA BİR FİLM İZLEYESİM GELMİYOR. MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ. AFİŞLERİNİ FORUMA EKLEMEYİ BİLMEDİĞİMDEN EKLEYEMDİM. SORY...

• Özellikle Kore dramaları çok güzel oluyor, yazdığın filmlerin nerdeyse hepsini izledim ve seninle aynı beğenileri paylaşıyorum. Oldboy dışında Chan wook Park'ın intikam üçlemesinin diğer filmleri de mutlaka izlenmeli...

Aşağıdaki linkten de pek çok Güney Kore filmi hakkında görüş bulabilirsiniz.

http://www.sinemafanatik.com/yabbse/index.php?board=25;action=display;threadid=2854
  • ya kore filmimi bilmiyom ama

"Ye Yang" veya "The Benquet" on numara bir filmdir tam emin değilim koremi japon mu ama
  • 3-iron
  • Bunların hepsi var bende Ama bir tanesini izlemedim

Taiyo No Uta bir bu yok Rapid linkleri duruyor ama bakalım üşeniyom 256 ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 kez izlenmesi gereken diziler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.