Şimdi Ara

İZLENİM VE YORUM: Microsoft Wireless Desktop 3000 Klavye Mouse Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünü NovaBazar'dan 80 liraya aldım.

Daha önce hiç kablosuz klavye veya mouse kullanmamıştım.

GÖRÜNTÜ VE TASARIM

Öncelikle setimizin görüntüsü çok şık.Özellikle de bilgisayarınız eskiyse setimizin yanında çok sönük kalabilir söyleyeyim.Flat bir klavye tuş tasarımı kullanılmış tıpkı laptop'lar gibi.Klavyenin tuşları ekstra sessiz.İnanın belki de hiç görmediğiniz kadar adeta 'tık' çıkmıyor yazarken.Klavyemizin ortasında yandan bakıldığında farkedebilecek hafif bir eğim var.Bu da yazı yazarken kolaylık sağlıyor.Üstte parlak ve mat siyahlar, klavyenin altında ise beyaz renk dikkat çekiyor.

Mouse'a gelince mouse da çok şık duruyor.Her iki elle de kullanılabilir.Renk konusunda klavye ile aynı üstte mat ve parlak siyah altta ise beyaz renk hakim.

Yalnız bence şöyle bir sıkıntı var siyah kiri çok belli edeceğinden özellikle de parlak siyah bu yönden biraz zayıf kalıyor.

PERFORMANS VE PİL TÜKETİMİ

Permormans olarak gayet stabil bir şekil çiziyor.Herhangi bir aksaklık yok.Zaten alıcısı bir USB bellekten bile daha ufak bir alıcı.Bunu taktığınızda olay bitiyor.Yazılımı yüklemeden bile direkt kullanabilirsiniz.Eski modellerde olduğu gibi koca koca alıcılar artık yok.Yaklaşık 6 metreden hiç sorunsuz performans veriyor.

Yalnız şunu da belirtmek lazım mouse laser mouse değil standart olarak optik deniyor buna ama bluetrack teknolojisi kullanılmış.Bana göre bu teknoloji sıradan laser mouse'lara göre çok daha iyi.Değişik yüzeylerde kullanabilirsiniz.Halı parke parlak yüzeyler hatta tişörtünüz bile...

Pil tüketimi ile de şunu söyleyebilirim.Alıcıyı işiniz bitince mouse'un altına takarsanız mouse mavi ışığı kesiyor ve elektrik tüketimi kayboluyor.

TUŞ DİZİLİMİ VE TUŞ SAYILARI

Klavyenin üzerinde 80 küsür tane türkçe karakterli tuş olduğunu biliyorum.Ayrıca mouse 2 adet yan tuş ve 4 yöne hareketli çok güzel bir scroll'a sahip.İsterseniz bunları programalyabilirsiniz de.Klavye de multimedya tuşları bakımından gayet zengin.

Sözüm odur ki:

Ürünü almanız için pek çok neden var ama almamak için bir neden yok.Gayet şık bir set tekrar söylemeliyim.Bilgisayarınız sönük kalabilir yanında.

• bu ürünün mouse na bitiyorum
  • Evet çok harika bir mouse var.

Bluetrack olması da bunu belirginleştiriyor.

Resmen Pc setin yanında sönük kaldı
  • Bugün aldım vatan pc de çok iyi fiyatı var 67tl.Tek mouse fiyatı 68 tl set fiyatı 67tl müthiş ikili klavye çok rahat ve sessiz.Tavsiye ederim bende.
  • USB alıcısı kırıldı bu setin. 3 yıldır yatıyor. 2011'de Vatan'dan almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

USB alıcısı kırıldı bu setin. 3 yıldır yatıyor. 2011'de Vatan'dan almıştım.

Benim klavye bozuldu ama mouse'u hala kullanıyorum laptop'ın yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

USB alıcısı kırıldı bu setin. 3 yıldır yatıyor. 2011'de Vatan'dan almıştım.

Benim klavye bozuldu ama mouse'u hala kullanıyorum laptop'ın yanında.

Microsoft hiçbir şekilde yardımcı olmadı, çöpe atın dediler. Bir daha asla Microsoft ürünü almam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, haklısınız. Destek vermemeleri çok kötü olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.