Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 15 Nisan 2025; 17:5:43 >

• Ücretsizken indirmiştim,güzel uygulama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en iyisi vdownloader (vindirmek+)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucretlii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Arkadaşlar size bir uygulama tavsiye etmek istiyorum. Uygulamanın geliştirici ekibinde felan değildim tek amacım büyük bir ihtiyacı gidermek.
    Bildiğiniz üzere İOS işletim sistemli cihazımızda torrent uygulamalarını çalıştıramıyoruz. İşte bu uygulama en azından filmler için torrent ihtiyacını kaldırıyor.
    Uygulama linki:
    https://itunes.apple.com/tr/app/turbo-downloader-amerigo-download/id531198828?mt=8
    İzleyebildiğiniz tüm videoları indire de biliyorsunuz.
    Örneğin ben az önce Dizimag'den How I Met Your Mother'in son bölümünü ortalama 700kb/s hız ile indirdim.

İyi niyetli olduğun belli'de bu anlattıkların sanki appstore'de devrim ilkler vede buluşu sana ayitmiş sisali
    Zaten bu dediklerin çoooooooooooooktan beri vardı bu tarz app lerde yeni değil bilgine biraz geride kalmışsın bu arada jb ile film veya video muzik indirmeyi nasıl bağdaştırmısın anlam veremedim nese ddiğim gibi iyi niyetliisin herkeze aklınca guzellik yapayım demişsin zaten bilmeyen kişilerde çıkmış işe yaradı en azından konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3,59 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.