Bildirim
İzlemeyenlere üç suç filmi tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tanrı Kent'i senin için izleyeceğim fakat Son Durak gibi filmler benim tarzım değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien
Tanrı Kent'i senin için izleyeceğim fakat Son Durak gibi filmler benim tarzım değil.
Bizim bildiğimiz Son Durak değil hocam. Son Durak 174 (Orijinal adı Ultima Parada 174), Tanrı Kent gibi yine Rio de Janeiro'yu anlatıyor. -
Hocam Última Parada 174 gerçek hikayeden uyarlanmıştır.Konuyu cesurca gözler önüne seren başarılı bir yapımdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 1 Mart 2017; 12:24:30 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Up ↑
filmler güzel city of god ayrı güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: adige13
filmler güzel city of god ayrı güzel
+ 1000
City of god beni en cok etkileyendir.
Not:filmdeki oyuncular gercekte oyuncu degil, o varos mahallenin soytarilariymis...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 18 Mart 2017; 22:51:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
City Of God ne filmdi yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş
City of god beni en cok etkileyendir.
Not:filmdeki oyuncular gercekte oyuncu degil, o varos mahallenin soytarilariymis...
Soytarı biraz ağır oldu ama neyse sonuçta mükemmel oynamışlar. Hele küçük Lil Ze ye hayran kaldım tam bir sayko
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 19 Mart 2017; 2:50:55 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X