Şimdi Ara

İzlediğiniz en korkunç film(gerilim tadında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar izlediğiniz ve etkilendiğiniz gerilim-korku psikolojik gerilim vs.. film veya filmler varsa isimlerini yazar mısınız?..

mesela ben;

bu fim..izleyeli 3 sene oluyor ama hala daha kaliteli bir kurgusu olan gerilim filmi görmedim..

• Bende izledim bu filmi normal derecede bana göre ama izleyen çoğu kişi beğenmiştir.

En son olarak korku filmi olarak 'Slither' (Yaratık) filmini izledim oda güzeldi tavsiye ederim.

Filmin Afişi :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 10 Ekim 2007; 3:06:45 >
  • bu da çok iyi bi yapım yaa.. bilmem mi
  • Wrong Turn
  • "28 Hafta Sonra" adlı film hayatımda izlediğim en gerilimli, en korkunç, en ilginç filmdi benim için. Tabi sinemada izleyeceksin...

Bir de Silent Hill filmi de güzeldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 10 Ekim 2007; 3:36:41 >
  • Eskilerden Pet Sematary ( Hayvan Mezarlığı ) vardı o da cok güzel filmdi yaw.

• ben bu pet sematary'i bilmiyorum yaa

hemen indiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 28 Gün Sonra derim birde Halloween.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Eskilerden Pet Sematary ( Hayvan Mezarlığı ) vardı o da cok güzel filmdi yaw.

Kitabını okumuştum. En korktuğum filmi hatırlamıyorum korku filmleri o kadarda korkutmuyor beni. Bakalım sırada Silent Hill var o nasılmış

• d@bbe 2gün uyuyamadım bide 13 hayalet buda süper bir film di
  • Tepenin gözleri
  • quote:

Bende izledim bu filmi normal derecede bana göre ama izleyen çoğu kişi beğenmiştir.

En son olarak korku filmi olarak 'Slither' (Yaratık) filmini izledim oda güzeldi tavsiye ederim.

Filmin Afişi :

bu filmi nasıl beğendim anlayamadım, hani zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama bukadarını da beklemezdim

• Tepenin Gözlerinde 3,5 Atmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep BluESeA

quote:

Bende izledim bu filmi normal derecede bana göre ama izleyen çoğu kişi beğenmiştir.

Filmin Afişi :

bu filmi nasıl beğendim anlayamadım, hani zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama bukadarını da beklemezdim

bu filme ayırdığım zamana gerçekten acıdım zevkler ve renkler olayı tabi. Ama dışı dolu içi boş bi film dublaj izleyeceksenizde kulaklarınıza dikkat edin sesler berbat

• spawn34 senin saçlarından güzel korku filmi olur
  • HALKA İzLEYİN Süper

size Bir site vereyim filmleri indirmeden izliyorsunuz veriimi?
  • chucky (cocuk oyunu)

hani su bebk vardı mavi gozlu napsan olmuodu
    eminim bircogumuz bu filmden cok tırsmıstı zamanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: (_)_LuCu_(_)

Tepenin Gözlerinde 3,5 Atmıştım

hadi ya ozaman izlemeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: (_)_LuCu_(_)

HALKA İzLEYİN Süper

size Bir site vereyim filmleri indirmeden izliyorsunuz veriimi?

ver bakalım :)

gerçi indirmeden izlemek imkansız google sayfasını açmak bile indirmek demek ama neyse..
  • Benim İzlediğim Sansürsüzdü

http://www.diziizle.net/

Arkadaşlar Bu Siteden Dizi,Film,Çizgi Film,Stand Up,Belgesel İzleyebilirsiniz(Video Cliplerde Var)d@bbeyi İzlemenizi Tavsiye Ederim.....3,5

Edit :Siteyi Yanlış Yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (_)_LuCu_(_) -- 10 Ekim 2007; 16:11:48 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.