Şimdi Ara

İzlediğim Tüm Dizilerin Sonuna Geldim Yeni Öneri Lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar imzamdaki tüm dizilerin sonuna geldim bazıları bitti en son prison break bitti (dün ) şimdi dizi-mag'den bakarken vikings'leri gördüm orta çağ ile ilgili sanırım lord of the rings ve game of thrones gibi ise beni hemen kendine bağlar zaten ama 9 bölüm bu yüzden hemen biticeği için 40 bölümlük veya 30 bölümlük diziler istiyorum önerileriniz varsa açığım ön yargılı olmayı braking bad'da bıraktım

• İzlediğin tarza bakılırsa pek sevmeyebilirsin.

Önerim , Homeland.

@WystRoupzt
  • Rome izle.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    ikisinede göz atıcam tşk.
  • Utopia, Orphan Black olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikings'e öğlen başladım. Şuan yarılandı nerdeyse. Güzel gidiyor, başla derim. Bunu bitirip öyle düşünecem ben de ne izlesem diye. Şimdilik kafam rahat.
  • Chucky Pancamo kullanıcısına yanıt
    oz fringe birde sherlock nasıl hiç bilmiyorum ama ilgimi çekermi sence izlediklerime göre sherlock filmini izledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dexter,Sons of Anarchy,24

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WystRoupzt

oz fringe birde sherlock nasıl hiç bilmiyorum ama ilgimi çekermi sence izlediklerime göre sherlock filmini izledim

Bence Oz izle, eşi benzeri olmayan bir dizi.
  • House MD
  • vkingse baktım arkadaşlar gideri var dizinin ama 2. sezon ne zaman onu bilmiyorum bu 9 bölüm bitince sıradan önerilere göz atıcam
  • Breaking Bad'in bitmesiyle boşluğa düşen kişinin şifa bulacağı ve ilk sırada izlemesi gereken dizi kesinlikle "The Sopranos" dur.Yoksa tedavi yarım kalır,hasta iyileşemez ve sorun derinleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 1 Kasım 2013; 19:27:44 >

• Breaking Bead'dan sonra bir boşluğa düştüm
  • person of interest
    the blacklist
    covert affairs
    transporter: the series
  • OZ
  • Vikings.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.