Şimdi Ara

İzlediğim filmin adını hatırlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi forumlar geçen sene izlediğim bi film vardı bu tarz filmleri seven kız arkadaşıma önericem ama adını bi türlü hatırlayamadım filmin konusu şu
    (filmi anlatacağım için spoiler koydum arkadaşlar süpriz sonlu bi film lütfen ona göre bakın)

bi adam vardı para karşılığında bi şirketle anlaşıyordu bu adama süpriz bişeyler yapacaklardı ama filmin başlarında sanki şirket adamı öldürmek istiyormuş gibi davranıyordu evini falan soyuyorlar korkutuyorlar dövüyorlar adama sıkıyorlardı sonlarına doğru meksikaya kadar atıyorlardı adamı, adam geri döndüğünde süpriz doğum günü partisiyle karşılaşıyordu ve yanlışlıkla kardeşine ateş ediyordu bütün bunların bi süpriz olduğu ortaya çıkıyordu

anlatım üslubum hatalıysa lütfen kusura bakmayın

yardımcı olabilecek arkadaşlar gerçekten minnettar olurum

• Game filmin adı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim çok sağol ya buldum sonunda
  • 8 yıl önce tvde izlediğim bir film insanlar güçlü ve güçsüz olarak 2 ye ayrılıyor güçlü olanlar doğmadan önce spermler arasından seçilip en güçlüsü anneye yerleştiriliyor boy saç rengi s tüm özellikleri önceden belirlenebiliyor en sağlıklısını seçeblyorlar normal yollarla hamile kalmak yasak tek hatrladğm bu birde normal olarak doğan biri onlardan daha üstün oluyordu galiba yüzme yarışı falan yapıyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmin ismini hatırlamıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.