Şimdi Ara

İzlediğim Dizileri Takip Edebileceğim Site Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İzlediğim dizilerin listesini tutmayı seviyorum. Şu ana kadar sadece bilgisayarımda not deferine yazıyorum fakat bunun en iyi yöntem olmadığını düşünüyorum. İzlediğim dizileri kaydedip toplu olarak görebileceğim bir site aramaktayım. Arşivi geniş olmalı. Hatta Chrome eklentisi ile dizilerin yayınlanma zamanında bildirim gönderebilse çok iyi olur ama pek de önemli değil.

• En iyisi Trakt.tv Hatta vip olunarak daha fazla özelliğie sahip olunabilir. İzlediğiniz dizilerin ve filmlerin toplam sürelerini, yıllık detaylı istatiğinizi, takvim sayesinde hangi gün ne var onu gösterir, netflix vb yerler ile bağlantı kurar. Koleysiyonlar ve listeler oluşturabilrisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awsalli -- 17 Aralık 2017; 17:34:30 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 17 Aralık 2017; 17:40:32 >

uzun uğraşlar sonucu bulduğum bir site. İşinizi her türlü görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv time kapandıktan sonra alternatif arayanlar için: aralık 2025'ten beri geliştirdiğim türkçe dizi ve film takip uygulamasına (cinekholm, yapan benim) tv time verilerini aktarmayı ekledim. kapanmadan önce aldığınız zip'i açmadan yüklüyorsunuz, izlenen bölümler tarihleriyle geliyor. trakt ya da letterboxd dosyası da oluyor. arkadaşlarla "ne izlesek" derdine de ortak kart kaydırmalı bir film seçme özelliği var. eksik gördüğünüz ne varsa yazın.

İzlediğim Dizileri Takip Edebileceğim Site Önerisi.cinekholm
    TV Time Alternative: Keep Your History | Cinekholm
    https://cinekholm.com/tv-time-alternatifi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.