Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanak Yanakson > Fatih Terimson > Hamza Hamzasson

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan utanma da yok bu paratorda

Ben olsam yerinde kulübüde utancımdan yerin dibine girerdim bu eller cepte kafa sallıyor hala gerile gerile

Türk futbolunun belası oldu bu,parazit gibi kanını emiyor Türk futbolunun
  • İki takımın piyasa değerlerine göz gezdireyim dedim izlandanın piyasa değeri 52 milyon euro türkiyenin 152 milyon euro. Piyasa değerleri trabzondan daha kötü öyle kıyaslama yapabilirsiniz trabzon-bursa arası bi kalitede kadroları var. Ve bi oyuncularının değeri 17 milyon euro,onu çıkarsan kasımpaşa kalitesinde takım. Rezaletinde rezaleti yani şunları yenemememiz. Ayrıca en değerli oyuncumuz 20 milyon euro ile ömer toprak bunuda eklemeden edemeyeceğim
  • bu nasıl bir kazmalıkdır hadı fatıh terımsson u gecdım bızım kazmalar daha 2 metre onundekı adama pas atamıyolar
  • Emreninde bir taraflı iyi kalkmış yüce medyamız sağolsun daha boku kurumadan adamı messi ilan etti. Pas yok oyun görüşü yok ver eline topu sabaha kadar çalım denesin. İki maçta cezalı duruma düştü sadece itiraz ederek pes!

• Adamlar tak tak pas yapıyor. Bizim yorumcular küçümsüyor hala adamları yok "bizim ligte oynayamazlar" yok "bize gelseler Kim bunlar ya deriz" Ya Biz kimiz ya. En büyük başarımiz ne son yıllarda. Şampiyonlar ligi çeyrek final. Bu adamların hepsi iyi oyuncu. Soğukkanlı, profosyonel. Neymiş sistem var, oynuyorlar diye kucumsuyorlar adamları. Pas yapıyor adamlar. Pas yetenek ister. Hiç öyle katı savunma yapıp, futbolu cirkinkestirmiyorlar. Sistem mistem diyip kendimizi kandurmayalım. Gyfli Sigudrsson kalitesinde Adam yok bizde. Ve iddia ediyorum hepsi bizim ligteki kazmalardan kaliteli ve futbol fundemanteli sahibi.

• Forvetsiz baslamak nedir abi yaa ilk cikicagi kadroyu sonradan adam alarak yapiyor basta 2 forvet ciksa daha iyi hadi diyelim atak dusunmuyosun bari full defans yapta beraberlik icin mucadele edelim cok vasat boktan bir mac insanin izleyesi kalmiyor. Pes fifa oynayan bile boyle cikmaz sahaya ya gidin fifaci pesci alin daha iyi fm oynayan kaliteli birini alin gene daha iyi yonetir takimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenildik diye sevinen varsa kendi adina serefsizdir.Acik net tartismam bile haindir hatta.
  • Maç başı Tr-izlanda maçını izliyodum...
    Şimdi sadece izlanda yı izliyom mk.

Forumdayım genelde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi fare oyununa döndü

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın , utanın be. Finlandiya bile şu takıma 2 gol attı, bizim doğru düzgün atağımız yok. Pirimci şeref yoksunları.
  • Şenol Güneş gelmez adam tesislere taşındım Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklandım sosyal hayatım kalmadı diye açıklama yaptı 1 ay once reisi yedirmeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryad Boudebouz -- 9 Ekim 2016; 23:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Emreninde bir taraflı iyi kalkmış yüce medyamız sağolsun daha boku kurumadan adamı messi ilan etti. Pas yok oyun görüşü yok ver eline topu sabaha kadar çalım denesin. İki maçta cezalı duruma düştü sadece itiraz ederek pes!

bıldın kucuk sabrı kucuk emre bolezoglu ya tam sevımsız
  • şu takımdan utanıyorum
  • Oha pozisyon 2 metre ofsayt değil
  • Takımı yapboza çevirdiler. Kullan at. Şu ana kadar 80 futbolcu denenmiş. İzlanda yıllardır aynı takımla oynuyor.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Tupcuyu da unutmayalim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar iyi eğleniyor bizimle

• İNŞALLAH O ÇALDIĞINIZ PARALAR ÇOCUKLARINIZDAN ÇIKAR ŞİMDİ KAYBETTİLER 1.150.000 PARA ALACAK BU ŞEREFSİZLER BİZ EŞŞEK GİBİ ÇALIŞALIM BU FUTBOLCU GEÇİNEN PEZEVENKLER YESİN PARALARI HEPSİ HARAM OLSUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.