Şimdi Ara

izinsiz gelen mailler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tanımadığım ,bilmediğim yerleden yok cinsel ürün reklamı yok sigorta reklamı yok şuraya gir buraya gir bir sürü mail geliyor kesinlikle kişim değilse hiç açmadan siliyorum ama gına geldi hergün sil sil.

mesela yeni başladı bir mail (S İ N E M Y I L M A Z) yazıyor mailin adında mail adresini engelliyorum yarın tekrar geliyor ,tekrar mail adresi değişiyor, tekrar geliyor, tekrar değişiyor ....tekrar tekrar geliyor (kbvfdhxzö@hotmail.com) böyle hep garip garip .adresler.

bu tür mailleri kökten engelleme yokmu? nasıl kurtulurum bu maillerden?

• birol özsoy kullanıcısına yanıt
    Engellemesi basit ancak sunucu değiştirdikleri için bu kurnazlar, aynı maili başka platformdan rahatlıkla tekrar gönderebiliyolar. Yani şöyle düşün; Seni 0532 233 34 34'den biri arıyor, adamı polise şikayet edip engelliyorsun, adam başka bir numaradan; sana bu kez 0532 233 34 35'den ulaşıyor. Üstelik mail adresinle üye olduğun birçok site bu mail adreslerini para karşılığı başkalarına sattıkları için birinden kurtulsan diğerinden kaçman zor. Milyonlarca reklam yapmak isteyen insan var dünyada. Yahoo ve Microsoft bile bu işin içinden çıkamadılar henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 10 Eylül 2013; 15:40:02 >
  • süpür seçeneğini kullanmanı öneririm bir de her girdiğiniz siteye mailinizi vermeyin mümkünse mail değiştirin ve üyelikte onu kullanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

süpür seçeneğini kullanmanı öneririm bir de her girdiğiniz siteye mailinizi vermeyin mümkünse mail değiştirin ve üyelikte onu kullanmayın.

aslında bu mail dresimi ıvır zıvır hiç kullanmam.
    çünkü fatura,banka,büyük ve güvenilir alışveriş siteleri(sık kullandığım)işlerimde falan kullandığım mail adresim.

öyle ıvır zıvır için olan mailime zaten aynda bir bakıyorum 1000-2000 mail oluyor.

süper şeçeneği nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 11 Eylül 2013; 8:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

süpür seçeneğini kullanmanı öneririm bir de her girdiğiniz siteye mailinizi vermeyin mümkünse mail değiştirin ve üyelikte onu kullanmayın.

aslında bu mail dresimi ıvır zıvır hiç kullanmam.
    çünkü fatura,banka,büyük ve güvenilir alışveriş siteleri(sık kullandığım)işlerimde falan kullandığım mail adresim.

öyle ıvır zıvır için olan mailime zaten aynda bir bakıyorum 1000-2000 mail oluyor.

süper şeçeneği nedir?

Süpür seçeneğini denediniz mi sorunu azaltacaktır en azından

Edit : sonradan gördüm altı süpürmek için maile tıklıyorsunuz ve üstteki menülerde süpür var orda süpür ve engelle diyorsunuz o hesaptan artık size mail gelememiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 11 Eylül 2013; 8:41:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl sorun gelen maillerin hep farkı adres olması.
    konu aynı, başlık aynı,içerik aynı fakat mail adresi hep değişiyor.
    bir mail adresininden birdaha gelmiyorki onu engelliyorum gene maili değilmiş .

süpürü bilmiyorum araştırayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYAP'tan Gelen SMS
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.