http://www.facebook.com/video/video.php?v=1095272854934&ref=nf < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orjinalden alıntı: Number47 quote:Orjinalden alıntı: Atakan.A shift tuşu bozuk herhalde anlamadım ama shift jeton köşelide
quote:Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE quote:Orjinalden alıntı: Number47 quote:Orjinalden alıntı: Atakan.A shift tuşu bozuk herhalde anlamadım ama shift jeton köşelide kaç köşeli shifte basınca büyük yazıyoya understand ? xD
quote:Orjinalden alıntı: mrcopper quote:Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE quote:Orjinalden alıntı: Number47 quote:Orjinalden alıntı: Atakan.A shift tuşu bozuk herhalde anlamadım ama shift jeton köşelide kaç köşeli shifte basınca büyük yazıyoya understand ? xD shift büyük alalal bende caps lock büyük ve küçük deiştiriyor yazıyor yani
quote:Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE shift büyük alalal bende caps lock büyük ve küçük deiştiriyor yazıyor yani Shifte bastığın süre boyunca capslock kapalı ise büyük yazarsın açık ise küçük yazarsın
quote:Orjinalden alıntı: Number47 quote:Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE shift büyük alalal bende caps lock büyük ve küçük deiştiriyor yazıyor yani Shifte bastığın süre boyunca capslock kapalı ise büyük yazarsın açık ise küçük yazarsın iyimiş bilgi için saol yeni anladım teşekkürler