Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CLEF4HABWY , Mbs79 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.277
Cevap
117
Favori
67.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizden ricam görüntülü resim atma şansınız varmı

iyzico [ANA KONU]

buradan sağ tarafı tıklayıp hesabıma giriş yapıyorum ama öde seçeneğini çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 22 Kasım 2024; 17:47:28 >
  • iyzico [ANA KONU]
    gelen ekran bu nerede iyizo ile öde seçeneğini ben bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 22 Kasım 2024; 17:59:16 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt

Amazondan alınca olmuyor yani dimi hocam?

• Canlılık kontrolünü bir türlü aşıp hesabımı doğrulayamadığım için hiçbir şey alamadım. Benzer bir sorun yaşayan var mı? Yaşadığım soruna çözüm de bulamıyorum

• Balparmak firmasına helal olsun. Hediye olarak Madame Coco cam bal kavanozu göndermişler.
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    iyzico [ANA KONU]
  • tonymontana44 kullanıcısına yanıt

Bilerek yapıyorlar. Bu nedende bir artı olarak bıraktım uygulamayı.

• waybe kullanıcısına yanıt
    Bal parmaktan bal alabilirsiniz. 500 +200 iade gelir. İlk alışveriş için 150 TL kampanyasıda varsa toplam 850 iade gelir. Ayrıca 200 tl Lik te kod hediye geliyor Bal parmaktan.
  • Kobra18 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Migros kodlarını hangi siteden aldınız acaba arkadaşlar ? İyzico ile ödemeli yer arıyorum
  • Sungur16 kullanıcısına yanıt
    Migros WhatsApp hattı üzerinden alabilirsiniz
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Dün bir dakikada kimlik doğrulama işlemini yaptım. Hiç sorun çıkarmadı
  • Kobra18 kullanıcısına yanıt
    Migros whatsapp hattından +90 530 300 13 00 alışveriş kodu yazın. Sonra alacağınız kod miktarını seçip kaç adet ekleyeceğinizi seçin
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de var, bir türlü onaylı hesap olamadım. Cashback kazandım 650tl ama nerede nasıl harcayacağım bilemiyorum kalacak gibi öyle.

• Akcura kullanıcısına yanıt

Ben de öyleyim hocam. Müşteri hizmetleri fiziksel Iyzico kartına başvurun diyor.

• Arkadaşlar selamlar denizbankta 60 , maximum kartta 150 ziraatte 400 puanım var puanları iyzcoya aktaramiyorum son aşamada bildirim gelmiyor banka uygulamasına yardımcı olabilecek var mi
  • Kirmasti1616 kullanıcısına yanıt

Sim kart mi değiştiniz?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Operator değiştirdim 3 ay kadar evvel ama online alışverişlerde bildirim alabiliyorum bir sorun yoktu 3d ödemelerde
  • Akcura kullanıcısına yanıt

harcama için onaylı hesaba gerek yok.Pazar günü 850 iade aldım,750 lirasını qr ile ödeme alan yerlerde harcadım bile.

Benzin alıp harcayın

• SquidGame kullanıcısına yanıt

tesekkürler iyzico [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.