Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.226
Cevap
274
Favori
351.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Diger gözüktü sektörü bu arada eğlence falan gözükse belki bi seyler kazanılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

denediniz mi verdi mi

henüz almadım,kombo filan çıkarsa diye bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Banada öyle demişlerdi

tüketiciye yazdım ama sonuç göremedim bu şekilde ekran çıkıyor

iyzico [ANA KONU]

Sikayetvarda çözüme ulaşanlar olmuş, oradan yazayım.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 21 Şubat 2026; 22:12:48 >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Yaa söylediğiniz iyi oldu ordanda ayrıyetten yazayım bende, orası daha hızlı oluyor her zaman, benim şikayet ettiğimde görmemiştim hiç bi yazı teşekkür ederim 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İyzico'yu uzun süredir banka puanlarımı aktararak birçok e-ticaret sitesinde sorunsuz şekilde kullanıyordum. Ancak birkaç gündür "Sanal POS işlemlerine kapalı" hatası alıyorum. Destek ekibiyle görüştüm; herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Buna rağmen mevcut bakiyemi hiçbir yerde harcayamıyorum.

Benzer durumu yaşayan ya da çözebilen var mı?

Ayrıca sanal kartımı yenilemek istediğimde mevcut kartı iptal edeceklerini, ancak yeni kart oluşturamayacaklarını söylediler. Sanal kart başvurularının da kapalı olduğunu belirttiler. Muhtemelen yakında diğerleri gibi aynı sonu yaşayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 26 Haziran 2026; 12:57:1 >
  • Dün buraya yazdığım mesajın ardından destek ekibiyle tekrar iletişime geçtim. Bu kez herhangi bir kısıtlama olmadığını söyleyenler de oldu; ancak son aldığım yanıta göre üyeliğim, kullanıcı hizmet sözleşmesini ihlal ettiğim gerekçesiyle ve risk kriterleri kapsamında süresiz olarak kısıtlanmış. :)

Yıllardır hesap hareketlerimde tek bir şüpheli işlem dahi bulunmuyor. Tüm işlemlerim Hepsiburada, Amazon, Getir, Trendyol gibi bilinen platformlarla sınırlı.

İşin daha da trajikomik tarafı ise şu: Kart puanı olarak yüklenen bakiyeden tek bir kuruş bile harcadıysanız, kalan tutar için kısmi geri çekim talebinde bulunamıyorsunuz.

Bugüne kadar bu ödeme kuruluşunu tam anlamıyla "esnaf kafasıyla" yönetmişler. Velhasıl, gidişatlarının da pek parlak görünmediğini düşünüyorum. Bu nedenle hâlâ aktif kullanan veya bakiye yüklemeyi planlayan varsa, bir kez daha düşünmesini tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: baslanyurek

Dün buraya yazdığım mesajın ardından destek ekibiyle tekrar iletişime geçtim. Bu kez herhangi bir kısıtlama olmadığını söyleyenler de oldu; ancak son aldığım yanıta göre üyeliğim, kullanıcı hizmet sözleşmesini ihlal ettiğim gerekçesiyle ve risk kriterleri kapsamında süresiz olarak kısıtlanmış. :)

Yıllardır hesap hareketlerimde tek bir şüpheli işlem dahi bulunmuyor. Tüm işlemlerim Hepsiburada, Amazon, Getir, Trendyol gibi bilinen platformlarla sınırlı.

İşin daha da trajikomik tarafı ise şu: Kart puanı olarak yüklenen bakiyeden tek bir kuruş bile harcadıysanız, kalan tutar için kısmi geri çekim talebinde bulunamıyorsunuz.

Bugüne kadar bu ödeme kuruluşunu tam anlamıyla "esnaf kafasıyla" yönetmişler. Velhasıl, gidişatlarının da pek parlak görünmediğini düşünüyorum. Bu nedenle hâlâ aktif kullanan veya bakiye yüklemeyi planlayan varsa, bir kez daha düşünmesini tavsiye ederim.

Puanı yüklediğiniz bankanın müşteri hizmetlerine başvurun. Puanlarımı kullanmak amacıyla buraya aktarmıştım ama kullanmama izin vermiyor diyin. Biraz sert şekilde. Puanları geri çekerler onlardan. Chargeback yaparlar. Param ile puan kullanamama sorunu yaşayınca direk bunu yaptım. Puanlarımın hepsi geri alındı orjinal karta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• G-K-S kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Gerçekten haklı olsalardı uğraşmazdım. Ancak sırf bu nedenle BDDK'ya kadar başvurarak hakkımı arayacağım.

Bi de hesaba baska kişilerden sık sık ve cok para gelince hesap bloke ediyordu bunlar gecen sene baska hesaplardan para yüklenebiliyordu iyzico ya sacma olmus sizinki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 27 Haziran 2026; 12:23:26 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.