< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 21 Şubat 2026; 22:12:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yaa söylediğiniz iyi oldu ordanda ayrıyetten yazayım bende, orası daha hızlı oluyor her zaman, benim şikayet ettiğimde görmemiştim hiç bi yazı teşekkür ederim 🙏🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyzico'yu uzun süredir banka puanlarımı aktararak birçok e-ticaret sitesinde sorunsuz şekilde kullanıyordum. Ancak birkaç gündür "Sanal POS işlemlerine kapalı" hatası alıyorum. Destek ekibiyle görüştüm; herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Buna rağmen mevcut bakiyemi hiçbir yerde harcayamıyorum. Benzer durumu yaşayan ya da çözebilen var mı? Ayrıca sanal kartımı yenilemek istediğimde mevcut kartı iptal edeceklerini, ancak yeni kart oluşturamayacaklarını söylediler. Sanal kart başvurularının da kapalı olduğunu belirttiler. Muhtemelen yakında diğerleri gibi aynı sonu yaşayacak. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 26 Haziran 2026; 12:57:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dün buraya yazdığım mesajın ardından destek ekibiyle tekrar iletişime geçtim. Bu kez herhangi bir kısıtlama olmadığını söyleyenler de oldu; ancak son aldığım yanıta göre üyeliğim, kullanıcı hizmet sözleşmesini ihlal ettiğim gerekçesiyle ve risk kriterleri kapsamında süresiz olarak kısıtlanmış. :) Yıllardır hesap hareketlerimde tek bir şüpheli işlem dahi bulunmuyor. Tüm işlemlerim Hepsiburada, Amazon, Getir, Trendyol gibi bilinen platformlarla sınırlı. İşin daha da trajikomik tarafı ise şu: Kart puanı olarak yüklenen bakiyeden tek bir kuruş bile harcadıysanız, kalan tutar için kısmi geri çekim talebinde bulunamıyorsunuz. Bugüne kadar bu ödeme kuruluşunu tam anlamıyla "esnaf kafasıyla" yönetmişler. Velhasıl, gidişatlarının da pek parlak görünmediğini düşünüyorum. Bu nedenle hâlâ aktif kullanan veya bakiye yüklemeyi planlayan varsa, bir kez daha düşünmesini tavsiye ederim. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 27 Haziran 2026; 12:23:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|