< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (154. sayfa)

-
-
demek ki link katılımdan gelmiyor.
-
evet bana da gelmedi. önceki hesabımı kapattırıp yepyeni iyzico hesabı açmıştım. kampanya eski mailime gelmiş, yenisinde kullandım, patladım 🥳
-
Arkdaşlar iyizicodan yapılan alışverişleri banka ne olarak görüyor para yüklememi alışverişmi. Banka kampanyalarındanda faydalanabilirsiniz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20.02.2025 tarihinde Gaming.gen.tr alışverişim için 1.499.00₺ yükleme yaptım. Önce bakiyeyi yüklemediler. "İlk alışverişine özel 300₺" Kampanyaya katılıp aynı gün 02.07 saatinde banka kartımı ekleyerek Gaming.gen.tr sitesi üzerinden alışverişi tamamladım. Harcamalarımda "iyzico ile öde" olarak ve kampanyaya enrolled olarak gözüküyorum. Daha sonra saat 02.37 gibi "tek sefere mahsus" banka kartından yaptığım yüklemeyi cüzdan bakiye olarak yatırmışlar. Bu bakiye ile alışveriş yaptırmıyor. Geri hesabıma yatırmıyor. Regülasyonlar sebebiyle sadece 1000₺ altında harcama yapabilirmişim. 22.02.2025 tarihinde 300₺ kampanya hala iki iş günü geçtiği halde hesabıma yatmadı diye kampanya ekran görüntüsü alıp kendilerine mail yolu ile ilettim. Yine iki iş günü geçti bugün 26.02.2025 tekrar destek kaydı açtılar. Harcama yaptırıp, hesap bakiyeme el koyup üstüne kampanyadan kazandığım hakkımı vermiyorlar.
-
Sabahın körü yaptım bu işlemleri,iadelerim yatmadı.
Bugun iyzico cuzdana para atayim dedim olmadi,hesap dogrulama yapmadigim icin anasayfada bekleyen islemlerde gorunuyordu benim havale.uygulama zirt pirt hata verip kapandigi icin hesabi dogrulayamadim ve islemi iptal ettim.Bu odeme iadesi bankaya ne zaman yansir?
Sonra baska bir kartimi ekleyip iyzico uzerinden o kartla harcamami yaptim,İlk harcamaya 300 tl kampanyasi kazancim ne zaman yatar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 26 Şubat 2025; 22:1:46 >
2 işgünü diyor ancak yatacak olsaydı genelde anında yatardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hesap kapattığımızda eski bilgileri silemiyorlarmış o hesapla işlem yapıldığı için. ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum, aslı nedir bu olayın?
"işlem yapılmayacak şekilde kapatılmıştır ama anonim hale getiremiyoruz demişler." lakin 1500/500 kampanyası gene gelmiş eski mail adresime...
-
Muhtemelen belli bir süre o kayıtları tutmaları gerekiyordur
o kadar yazıştık hiç belirtmediler böyle bir şeyse de, sadece silemiyoruz diyorlar...
bu arada yeni ay geldi ama iyzico kampanyalarında tık yok.
-
İyzico bakiyesi QR fiziksel pos kullanılabiliyor denilmişti @answer my question , @Moldova_lover başka sorularda. Bugün iki farklı posta bu hatayı verdi nedendir? MH başka pos deneyin diye yazdı hangi başkaysa.
-
Şimdiye kadar markette,benzinlikte..vb iyzico QR ödemede hiç sorun yaşamadım. belki gördüğüm en hızlı qr ile ödeme.
Anlık bir sıkıntı olmuştur belki bilemiyorum.Belki kasiyer hata yapmıştır
-
Bugün son gün bu kampanya ilk alışverişle alakası yok değil mi 1500/500₺ sizin ilk alışveriş olmamasına rağmen yattı cashbackler En iyi parolapara yüzde 10 mu veriyor daha başka ne seçenekler var acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce hediye yüklenen 850 TL üzerine bkşye yükleyip 1500 TL alışveriş yapsak yatarmı acaba. 850 TL öylece duruyor. O hesabada gelmiş kampanya.
ilk alışveriş olmamasına rağmen 1500’lük migros digital kod alıp iyzicodan 500 iade gelen var mı bu gece 12 son acil haber verebilir misiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 2 Mart 2025; 20:48:16 >
Mailinize özel olarak 1500/500 kampanya geldi ise iadenin geldiğini daha önce arkadaşlarımız paylaşmıştı.
Hocam öyle kontrol etmemiştim ama hesapta görününce katıl demiştim.
Hesapta görünüyorsa muhtemelen maile de gelmiştir.
Baktım Görünüyordu 1500’lük koda 500 iade geldi hocam peki ben nays kartla aldım 100’de nays market kampanyasına sayar mı acaba
Önceden sayıyordu. Değişiklik olmadıysa yine sayacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X