Şimdi Ara

!!!!!!! İYTE MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada okuyanlar beni bilgilendirebilir mi ? Genelde bulma oranı düşük diyorlar ama bu bölüm için en yüksek puanlı üniversitelerden biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppppp

• Lisans mezunu olarak iş bulamazsın. Yüksek lisans yapman lazım. Ya da proje yapman lazım. İş imkanı Türkiye'de çok az. Genelde mezun olanlar akademik ilerliyor.
  • Bende zaten akademik ilerlemek istiyorum ama kararsız kaldim

• stronger24 S kullanıcısına yanıt
    Akademik için gayet uygun. Okulun kendisi zaten akademik eğitim amaçlı kurulmuş. Tabi üst sıralardaki yerler geliyorsa oraları da araştırın. Eğitim her ne kadar kaliteli de olsa 5 sene boyunca sosyallik olarak 0 olan bir kampüste olacaksınız.
  • ilaç firmalırında çalışıp doktorlara ilaç tanıtırsın sakın yazma bölümü
  • öğretmen mi olcacan yiğenim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK MÜH VS KİMYA MÜH
    8 yıl önce açıldı
    Moleküler Biyoloji ve Genetik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2019ayt kullanıcısına yanıt
    gavur marsupilamı sal şu forumu yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skaikru kullanıcısına yanıt
    atıyorum block kafa rahat debelensin bakım maymuncuk
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam biliyorum İzmir de yaşıyorum Urla bayağı merkezin dışında ama eğitim hiçbir şeyden önemli değildir

• Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok kararsızım ya ya Yıldız teknik kimya mühendisliği ya da burası ve 3.tercih te Gebze teknik makine mühendisliği bu üçü arasında mekik dokuyorum

• ilgin varsa ve yaptığın tezlerle adını duyurursan çok iyi kariyer yapabilirsin.
  • bilinenx kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle liseden beri kimya ve biyoloji ye ilgim fazla ama akademi de ki biyoloji çok farklıdır herhalde o yüzden biraz tereddüt de var içimde

• Ytü kimya muhendisliginden iyidir kimya mühendisliği bitti

• Aynen çoğunlukla sizin gibi düşünüyorlar

• stronger24 S kullanıcısına yanıt
    yani iş hayatına atılıp bi an önce para kazanayım derdi olmayan birinin yapacağı iş,hem ilgin ve alakan olduğu için akademik olarak seri ilerleyebilirsin.
  • Çok kararsızım yani anlayacağınız ailem gazi endüstri veya Gebze teknik makine ye gitmemi istiyorlar ama onlar hakkında da bilgim yok

• Akademik ilerlemeyeceksen okumanı tavsiye etmem bu bölümü. Ama moleküler seviyede biyoloji ile hayatım boyunca ilgilenirim, araştırmalarımla insanlığa katkıda bulunacak azmim var diyorsan yaz. İYTE moleküler biyoloji de iyidir, Semir Beyaz'ı araştır, kendisi İYTE mezunu ve şuan Harvard'ta güzel işlere imza atıyor.

• tmm hocam bakayım bi

• quote:

Orijinalden alıntı: stronger24

Valla hocam çok kararsızım ya ya Yıldız teknik kimya mühendisliği ya da burası ve 3.tercih te Gebze teknik makine mühendisliği bu üçü arasında mekik dokuyorum
    Saydığın 3 bölümde o kadar alakasız ki birbiriyle.. Ne istediğini bil, bölümleri araştır öyle git. Lisede şunu bunu iyi yapıyordumla akademiye yönelirsen büyük hüsrana uğrarsın, benden demesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.