bilgisayar muhendislikleri zaten cok buyuk dususte. bence duser
quote:
Orijinalden alıntı: blackwar19
bilgisayar muhendislikleri zaten cok buyuk dususte. bence duser
vallaha düşsün tek umudum burası
Mf4 48k. Aslında aşağı yukarı bu sıralamayı bekliyordum ama bir umut beklediğimden daha iyi gelir diye düşünüyordum çünkü ygs'de beklediğimden daha iyi gelmişti:D Her neyse, Kocaeli'yi düşünüyorum artık.
giremicem be kardeş giremicem fizik 11 dogru 18 yanlıs gelmeseydi iytedeydim şimdi 54 k
quote:
Orijinalden alıntı: MRTAKTS
giremicem be kardeş giremicem fizik 11 dogru 18 yanlıs gelmeseydi iytedeydim şimdi 54 k
gerçekten fizik benıde ters köşeye yatırdı. 42 bin olduk geçen sene 40 binle kapamış bölüm. deneyeceğiz şansımızı
Benim canımı sıkan sınavdan çıktım güle oynaya fiziğim süper geçti diyom. bi geldi 6.5 net geçen sene bile hiç birşey bilmeen 12.5 yapmıştım
ben 42 k olsaydım neredeyse girmiş gözüyle bakardım kendime . büyük şansın var . tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: boşmuhabbet
quote:
gerçekten fizik benıde ters köşeye yatırdı. 42 bin olduk geçen sene 40 binle kapamış bölüm. deneyeceğiz şansımızı
hocam 2012 yığınsalına bir bakının sıralamalar bayağı fark etmiş bu seneki yerleştirme puanlarına göre..
quote:
Benim canımı sıkan sınavdan çıktım güle oynaya fiziğim süper geçti diyom. bi geldi 6.5 net geçen sene bile hiç birşey bilmeen 12.5 yapmıştım
ben 42 k olsaydım neredeyse girmiş gözüyle bakardım kendime . büyük şansın var . tebrikler
çok sağolasın ama işte bilemiyorum nolur umarın gireriz hepimiz istediğimiz yerlere
quote:
Orijinalden alıntı: dh_diferential
quote:
Orijinalden alıntı: boşmuhabbet
quote:
hocam 2012 yığınsalına bir bakının sıralamalar bayağı fark etmiş bu seneki yerleştirme puanlarına göre..
dostum anlasam ordan çıkarıcam kendime bir sonuçta :)
Ben giremicem gibi be kardeş :) hayırlısı neyse o olsun. gebze yolu göründü bizede