Şimdi Ara

iyte bilgisayar müh. sıralaması düşer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene 40 binle kapatmış. bu sene düşme ihitmali var mı?

• up
  • inş düşer kardeşim hayaller suya düştü artık orayı yazacaz gbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Climenjaro

inş düşer kardeşim hayaller suya düştü artık orayı yazacaz gbi

valla öyle oldu ben kesin gözüyle bakıyordum oraya ama hiç istediğim gibi sonuç gelmedi umarım düşer..
  • up..
  • Düşer büyük ihtimal. 42-43k ya kadar gideri var. Off ulannn... Ben de burayı istiyordum ama artık hayal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

Düşer büyük ihtimal. 42-43k ya kadar gideri var. Off ulannn... Ben de burayı istiyordum ama artık hayal oldu.

senin nasıl geldi güzel kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • bilgisayar muhendislikleri zaten cok buyuk dususte. bence duser
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

bilgisayar muhendislikleri zaten cok buyuk dususte. bence duser

vallaha düşsün tek umudum burası
  • Mf4 48k. Aslında aşağı yukarı bu sıralamayı bekliyordum ama bir umut beklediğimden daha iyi gelir diye düşünüyordum çünkü ygs'de beklediğimden daha iyi gelmişti:D Her neyse, Kocaeli'yi düşünüyorum artık.
  • giremicem be kardeş giremicem fizik 11 dogru 18 yanlıs gelmeseydi iytedeydim şimdi 54 k
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTAKTS

giremicem be kardeş giremicem fizik 11 dogru 18 yanlıs gelmeseydi iytedeydim şimdi 54 k

gerçekten fizik benıde ters köşeye yatırdı. 42 bin olduk geçen sene 40 binle kapamış bölüm. deneyeceğiz şansımızı

• Benim canımı sıkan sınavdan çıktım güle oynaya fiziğim süper geçti diyom. bi geldi 6.5 net geçen sene bile hiç birşey bilmeen 12.5 yapmıştım

ben 42 k olsaydım neredeyse girmiş gözüyle bakardım kendime . büyük şansın var . tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: boşmuhabbet

quote:

giremicem be kardeş giremicem fizik 11 dogru 18 yanlıs gelmeseydi iytedeydim şimdi 54 k

gerçekten fizik benıde ters köşeye yatırdı. 42 bin olduk geçen sene 40 binle kapamış bölüm. deneyeceğiz şansımızı

hocam 2012 yığınsalına bir bakının sıralamalar bayağı fark etmiş bu seneki yerleştirme puanlarına göre..

• quote:

Benim canımı sıkan sınavdan çıktım güle oynaya fiziğim süper geçti diyom. bi geldi 6.5 net geçen sene bile hiç birşey bilmeen 12.5 yapmıştım

ben 42 k olsaydım neredeyse girmiş gözüyle bakardım kendime . büyük şansın var . tebrikler

çok sağolasın ama işte bilemiyorum nolur umarın gireriz hepimiz istediğimiz yerlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_diferential

quote:

Orijinalden alıntı: boşmuhabbet

quote:

hocam 2012 yığınsalına bir bakının sıralamalar bayağı fark etmiş bu seneki yerleştirme puanlarına göre..

dostum anlasam ordan çıkarıcam kendime bir sonuçta :)

• Ben giremicem gibi be kardeş :) hayırlısı neyse o olsun. gebze yolu göründü bizede
  • MF4 39k Düşünebilirim orayı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

MF4 39k Düşünebilirim orayı da.

başka nereleri yazmayı düşünüyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.