Şimdi Ara

İys hazırlık hakkında sorum var var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben birinci donemin sonunda hazirlik sinavini gectim diyelim ne oluyor diger donem boş mu oluyor okul saliyor mu ben bu sure zarfinda bir ise girip calismak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• istersen irregular(düzensiz) öğrenci olup 1. sınıftan ders alabiliyorsun ki tavsiye edilmez çünkü değişik bir mevzu. istersen okulu yarım dönem dondurup evine gidebilirsin. okulu dondurma dilekçesi imzalayıp bölüm başkanına veriyorsun öğrenci işleri falan sonra evine gidebilirsin ve eğer böyle bir şey düşünüyorsan yurdunda hazırlığı geçenlere yurdu yarı dönemde iptal etme hakkı var mı yok mu iyice bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BaranYilmazX kullanıcısına yanıt
    aynen öyle sadece hafiflemiş 1. sınıf gibi. sene eksiltme olayı var mı bilmiyorum ama zaten maks yarım sene falan eksiltilir herhalde.

hocam irregular öğrenci 1. sınıftan ders alır hazırlıktan sonraki kalan yarı dönemde bölümünün 1. yıl aldığı derslerden sanırım 20 kredilik ders alır tam bilmiyorum kaç kredi olduğunu. yani doğal olarak 1. sınıfta daha az ders görürsünüz aldığınız kadarını eğer geçerseniz 1. sınıfta görmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 22 Ağustos 2020; 20:59:52 >
    Dilekce verip dondursam duzensiz mi oluyorum ? ben duzensiz olmak istemiyorum. 1.donem sonunda hazirlik sinavini gecip 1 ise girmek istiyorum sonrasında 1 sinifa normal baslamak istiyorum aynı 2.donemin sonunda hazirlik sinavını gecenler gibi bunu uygulamam icin dilekce verip dondurmam yeterli dimi

hocam dilekçe verip dondurursanız düzenli olursunuz aynı 2. dönem geçenler gibi olursunuz istediğiniz gibi. evet yeterli. sadece yurt falan durumunuz var ise hazırlığı geçtim belgesi falan o işlemleri de yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 22 Ağustos 2020; 21:26:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.