daha önce aynısını sattım fakat gene aynısından geldi yarım kızak soket kablo ve kumandası vardır fiyatı 200 ytl sony mp3 calar oto için fiyat sondur takasta 250 ytl olur
Sony CDX-GT300 Oto Radyo-MP3-CD Çalar / Uzaktan Kumandalı !!!
- 4 x 50 w S-MOSFET POWER OUTPUT
- MP3 / AtracCD / CD-R/RW Çalma
- Tri-Codec
- 24 bit DAC
-EQ3 (3 Bant Ekolayzer)
- DSO ( Dynamic Soundstage Organizer )
- Front Aux
- 2 x Pre-out (2V) (Sub Switch)
- Uzaktan Kumanda Birlikte Verilir.
- Hız Hissi ''GT Concept'' - RDS Özelliği mevcuttur.
- HDD Walkman - iPod Uyumlu
- Yükses Ses Çoğaltıcısı
- DRIVE-S
eposh oto mp 3 çalar düşme kafa 1 senelik elif tunungten alınma kumandası felan var cok temiz 150 ytl
aeg cs dvd 360 oto dvd navigasyon cok temiz mükemmel ötesi alman malıdır onde usb ve harici giriş vardır kumandası var 500 ytl herşey ile takas olur
necvox dva-9690 dvd tv cd dabıl full 1000 ytl
bunuda 750 yaptım amatakasta eski rakam 750 oldu alın artık
6,5 ınc LCD ekran DVD/DIVX/VCD/CD/MP3 FORMATLARINA UYUMLU DOKUNMATİK EKRAN (TOUCH SCREEN) DAHİLİ TV ALICISI TV KANAL HAFIZASI RDS#LI FM STEREO RADYO 36 KANAL RADYO HAFIZASI SD kart GİRİŞİ ARKA GÖRÜŞ KAMERA GİRİŞİ
TEKNİK ÖZELLİKLER Kaset Çalabilme Özelliği: YOK CD/CD-R/CD-RW Uyumluluğu: VAR MP3 Formatlarını Okuyabilme: VAR VCD Formatlarını Okuyabilme: VAR DVD Formatlarını Okuyabilme: VAR Mpeg4/DiVX Formatlarını Okuma: VAR Ayrılabilir Ön Panel: YOK Ekran Tipi DOKUNMATIK, RENKLİ EKRAN, TFT Usb girişi: YOK SD KART: VAR FM RADYO: VAR Kanalları Otomatik Hafızalama: VAR RDS: VAR Ses Çıkış Gücü (Watt) 4X45 TV Tuner: VAR TV Kanal Hafızası: VAR
dip not aeg nin soket kablosu necvox unda kumandası yoktur
PIONEER AVX-P7300DVD+AVMP9000R
buda ankaraya takasa sattığım fakat çipi olmadığı için geri gelen cihazım kumandası resimdekinden farklıdır kapaklı uzay modeli fakat soket ve resimdeki çipi yoktur alet deck tir bana maliyeti 500 ytl takas ederim bu rakamada devir ederim
pıoner ın sorunu resımdekı sıyah kutu yok onsuzda calısmıyormus sistem decktir kumandası var japon malıdır
takasa açıktır bütün liste teklifler pm den
aklına yatan arkadaşım pm den yazssın kolaylık sağlarım ama lütfen gereksiz yorum yapmayın ciddi teklifler bekliyorum takas yolu acıktır korkmayınız yaparız birşeyler satalım takas edelim
takas için : nokıa telefon 6300 gıbı samsung olur lcd ekran olur psp olur tekliften korkmayınızSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.