Şimdi Ara

İYİ PARTİ KONGRESİNDEN HABERİNİZ VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben size söyleyim,
    Salonda onbinlerce, dışarıda yüzbinlerce insan varmış.
    buna rağmen
    canlı yayın localarının hepsi boşmuş, gazetecilere ayrılan kısımda kimse yokmuş
    sadece bir süre dha takip etmiş, o da sanırım demiören gruba satış işlemleri bitmediği içindir.

Türkiye'nin durumu gittikçe Truman show filmindeki gibi bir hal almaya başladı haberiniz olsun...

• İnönüye laf eden adamların partisinden biz Atatürkçülere ne?. 2002 Mini akp.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201803241032769157-aksener-trabzon-akparti-ismet-inonu-yasakci/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 1 Nisan 2018; 18:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

İnönüye laf eden adamların partisinden biz Atatürkçülere ne?. 2002 Mini akp.

Paçalarda tutuşma başlamış :D
    Ak parti daha öncesinin daha kötüsüne dönüştü , Ak parti kurulduğunda böyle bir baskı görmedi , İyi parti daha kötüsüne maruz kalıyor yalnız atladıkları bizim halk baskı göreni destekler.
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Sen Atatürkçü musun

Az önce konu açmıştın AKP muhaliflerine laf sokuyordun ihracat rakamları ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

İnönüye laf eden adamların partisinden biz Atatürkçülere ne?. 2002 Mini akp.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201803241032769157-aksener-trabzon-akparti-ismet-inonu-yasakci/

Ben Atatürkçü'yüm ve beni ilgilendiriyor. Genelleme yapma.
  • Salonda onbinlerce, dışarıda yüzbinlerce insan varmış.

İYİ PARTİ KONGRESİNDEN HABERİNİZ VAR MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.