Şimdi Ara

iyi oynamadık, ama, ya hakem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    maçı kaybeden bizim oyuncular,
    buzda kayıp sakatlanmamak adına
    uzun etekli hanımlar gibi top oynadılar,
    ancak,
    bu hakemin rezil yönetimini kapatmaz,
    zaten ne zaman bu bülenti görsem ylerim diken diken olur.

[simage][http://i.imgur.com/T8qcasY.jpg/image]

markus merk, yorumladı.

gol ofsayt değil,
    mehmet topalın eline verilen sarı kart yanlış,
    avantaj kullanmayıp faul çalmak golee ngel oldu yanlış,
    alvesin itirazı haklı rakip ofsaytta,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• resim çıkmamış

• hakem kötüydü,zemin kötüydü ,oyuncu tercihleri kötüydü, yapılan değişiklikler kötüydü ama ençok biz kötüydük.
  • Ofsayt çok inceydi, tereddütte kalıp çalmış olsa gerek.

Avantaja vermediği pozisyonu hakemliğe yeni başlamış biri bile yapmazdı yani, muhtemel bir golümüz orada engellendi.

Onun dışında da takım iğrenç oynadı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

şimdi,
    maçı kaybeden bizim oyuncular,
    buzda kayıp sakatlanmamak adına
    uzun etekli hanımlar gibi top oynadılar,
    ancak,
    bu hakemin rezil yönetimini kapatmaz,
    zaten ne zaman bu bülenti görsem ylerim diken diken olur.

[simage][http://i.imgur.com/T8qcasY.jpg/image]

markus merk, yorumladı.

gol ofsayt değil,
    mehmet topalın eline verilen sarı kart yanlış,
    avantaj kullanmayıp faul çalmak golee ngel oldu yanlış,
    alvesin itirazı haklı rakip ofsaytta,

bende sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum üstatdım . ama millet bi tutturmuş yok 50 tane pozisyona girmiş karabük biz girememişiz. la kaleye volkanı otursun çimlere mıntıka temizliği yapsın diyemi kaleye koyuyoruz . bizde az pozisyona girmiş olabiliriz kötü oynamışta olabiliriz maçın hakkı onlarında olabilir ama sonuçta maçın hakkıyla veya iyi oyunla puan verilmiyor . golü atan skor üstünlüğünü yakalayan 3 puanı alır öyle veya böyle kural bu . hakem eger 67. dk (dk yanlış hatırlamıyorsam) webonun önünde kalan topta düdüğünü çalıp oyunu durdurmasa sow ile birlikte gole gidiyor. skor 1-1 öne geçecegiz o dk sonra nasıl bir oyun olacagını kimse bilemez ama hakem açık ve net şekilde %100 skora etki etti. görevini yerine getirdi lig tv iptalleri yavaşladı tebrikler ...

• çok önceleride yaazdım,

topal, alper, baroni üçlüsüyle oynadığımız maçlarda kçtü sonuçlar aldık,
    kötü oymadık.
    bize yaramıyor,
    4.2.3.1 sistemde, 2 liberoda kesici olursa iş yapıyoruz,
    yani,
    meireles, topal,
    emre, topal,
    emre meireles gibi,
    önde yabancı durumuna göre baroni, alper den biri daha iyi bir takım oluyor.
    bakınız,
    konya, emre, baroni, alper

trabzon, topal, alper, holmen

antep, topal, alper, baroni,....emenike golleri olmasa kazanamazdık.

bursa, topal, alper, baroni,...... son dakika kazandık

antalya, alper, emre, baroni.....son dakika kazandık

rize, topal, alper, baroni......son dakika

karabük, topal, alper, baroni, malum

gördüğünüz gibi,
    alper ve baroni beraber olmuyor,
    birini tercih etmek lazım,
    arkalarında ikili kesici lazım,
    zaten 4 forvetle gidiyoruz,
    (sow, webo/emenike, kuyt, baroni/alper)

sanırım ersun bunu devre arası analizini yapar.

• hakemler müthiş kötüydü. bnm anlamadığım bir nokta da emenike fizikli diye niye her hareketi faul olarak adlediliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

hakemler müthiş kötüydü. bnm anlamadığım bir nokta da emenike fizikli diye niye her hareketi faul olarak adlediliyor?

Çünkü Türk futbolu böyle olmuş. Kim azıcık güç görse hemen " ühüü bu ne yaa " tarzında ellerini açıp itiraz ediyor. Hakemlerde bu tarz pozisyonlara şak diye çalıyor. Ingiltere'de maç yönetseler döve döve kovar holiganlar hakemlerimizi.
  • deplasmanda bu takim 3 forvet +baroni oynayamaz. ya emre gibi biri gececek baroni yerine yada sow kesilip caner ileri hasan geri veya emenike sol kuyt sag webo ileri.

sow emenike ikilisiyle deplasmanda cok yumusak oluyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerde biz kendi tarafımızdan bakıyoruz. Ancak hakemin tarafından bakarsak, Emenike'nin daha kalıplı oluşu hakemi yanıltmış olabilir. Çünkü Emenike hakeme daha yakın.

Pozisyon çok ince. O yüzden hakem bilerek vermedi gibi birşey olduğunu sanmıyorum. Anlık karar vermiş hakem Emenike'nin önde oluşu hakemin ofsayt diye düşünmesine neden olmuş.

Yukarıdaki resimde ofsayt gibi görünüyor. Ancak çalınmasa da kimse itiraz edemez.

Avantaj durumunda faul çalması yanlış. Pozisyonu devam ettirmeliydi ve penaltı pozisyonu penaltıydı bana göre.

Hakemler konusunda şunu belirteyim, hakemler herkese karşı kötü. Bütün takımlar hakemler bizi engelliyor bize karşı çalışıyor diyor ancak hakemler her maç istisnasız kritik bir hata yapıyor. Hakemler ciddi bir denetimden geçmeli. Ben bu hataların bazı takımları kollamak için değil, başka amaçlar için yapıldığını düşünüyorum.

• Biz daha kötüydük.Bahane bulmadan gerekli dersleri almalıyız.Yenilginin üstünü örtmemek lazım.Takıma zarar verir her şeyden önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

deplasmanda bu takim 3 forvet +baroni oynayamaz. ya emre gibi biri gececek baroni yerine yada sow kesilip caner ileri hasan geri veya emenike sol kuyt sag webo ileri.

sow emenike ikilisiyle deplasmanda cok yumusak oluyoruz.

Bence emenike yerine webo baroni yerine herhangi birisi oynasa sorun olmazdi macta . cunku emenike ileride top tutamiyor webo ile baslamak gerekirdi ve dedigim gibi holmen salih filan oynasaydi bu mac daha farkli olurdu

• mhk ne yapmaya calısıyo anlam veremıyorum sıke surecındekı macın hakemını getırdı yıne verdı aynı maca ortada hersey hakem 10 penaltıda verse karabuke kımse bısey dıyemez bızım oyuncular oynamalı dunku hallerı cok kotuydu gs macında colman semıhden topu alıyor atak tehlıkelı olacanı sezınce hakem bayrak kaldırıyo bunda art nıyeet yoktur dıyemez kımse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Resimlerde biz kendi tarafımızdan bakıyoruz. Ancak hakemin tarafından bakarsak, Emenike'nin daha kalıplı oluşu hakemi yanıltmış olabilir. Çünkü Emenike hakeme daha yakın.

Pozisyon çok ince. O yüzden hakem bilerek vermedi gibi birşey olduğunu sanmıyorum. Anlık karar vermiş hakem Emenike'nin önde oluşu hakemin ofsayt diye düşünmesine neden olmuş.

Yukarıdaki resimde ofsayt gibi görünüyor. Ancak çalınmasa da kimse itiraz edemez.

Avantaj durumunda faul çalması yanlış. Pozisyonu devam ettirmeliydi ve penaltı pozisyonu penaltıydı bana göre.

Hakemler konusunda şunu belirteyim, hakemler herkese karşı kötü. Bütün takımlar hakemler bizi engelliyor bize karşı çalışıyor diyor ancak hakemler her maç istisnasız kritik bir hata yapıyor. Hakemler ciddi bir denetimden geçmeli. Ben bu hataların bazı takımları kollamak için değil, başka amaçlar için yapıldığını düşünüyorum.

Özeti bu üstüne laf koymaya gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.