Anladığım kadarıyla bu Inception'ın konusu Puslu Kıtalar Atlası'na benziyor.Rüya muhabbeti dönüyor iki gündür.Puslu Kıtalar Atlası'nı da okuyun.Ah,evet,dünya bir masaldır.
Kitap o kadar da güzel değil, bize okutturdular sınav için.
2 gecede bitirmiştim. Ayrıca aile için uygun olmayan içerikler de var.
Sınav için mi okudun?YazıkGerçi bize de Sosyoloji sınavı için okuttular bu yıl da ben daha önceden okumuştum.
Aile için uygun olmayan içerik ne la.O zaman koskoca Otomatik Portakal'ı falan çöpe atmak lazım.Kitapta doğru dürüst kadın bile yok neredeyse.Bir tane Rus var da,mesele o değil.Kitabın felsefesi bir meselesi var,Descartes.Zaman döngüsel mi,düz mü ilerliyor,düşünüyorum öyleyse var mıyım,dünya düş müdür falan da filan.Yazarının en sevdiğim kitabı bu değil,ama güzel kitap.Suskunlar daha iyiEn azından gereksiz konuşmuyorlar
Sınavdan iyi not almadım.Kötü not da almadım.O da ayrı mesele.Al işte değiştir butonu
Çiş zoruyla... Neyse.
Christopher'ın doğum günü tekrar kutlu olsun.Hayırlı günler efendim.
Adam karizma beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Adam karizma beyler.
hocam bide nasıl yazmış o inception'ının senaryosunu hala anlamış değilim hayalgücüne, düşünme gücüne hayran kaldım tekrar gitmeyi düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: iski
/>
allahım yine o ışıl ışıl yazı
cCc David Fincher sever cCc
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme