Şimdi Ara

İyi ki doğdun Christopher Nolan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Inception.. Doğum gününde normalin aksine o bizlere bir hediye vermiş oldu.

Tam sinemalık bir film. Uzun zamandır böyle bir film yapılmamıştı. Di caprio, Joseph Gordon ve yönetmen koltuğunda Nolan ile bu filme iyi demek zaten yetmezdi. Mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir film. Sinema kelimesi bu tür filmlerle tanımlanıyor, anlam kazanıyor. Filmi anlamak için biraz dikkatli olmak yeterli. Öyle anlaşılmayacak bir film değil.

Açıkçası yanıma birilerini alıp tekrar gitmeyi düşünüyorum. İnsanlar bu filmi görmeli. Her kesimin de rahatlıkla izleyebileceği bir film olması beni sevindirdi. Hiç bir sakıncalı sahnesi de yok zira.
  • Gazı biraz geçsin,filmin ismini hiç görmediğim,duymadığım bir günden sonra seyredebilirim belki.Bu ne lan,facebook'a gir inception,elli tane sözlüğe gir hepsinde inception,twitter'da inception,forumda inception.Popüler olandan uzak durma güdüsü,hastalığı ya da onun gibi bir şeyler var bende.Yapmayın.
  • Televizyonda inception demeyi unutmuşum.
  • Kemalton'un ordan golleri var.
  • 50 greatest player.Ronaldinho bölümünü kaçırmıştım.Rijkaard var,Socrates var.Mutluluk budur.Ronaldinho'nun o en iyi dönemleri açık konuşmak gerekirse Messi'den daha çok keyif veriyordu bana.Messi böyle aga koşuyo koşuyo,hızlı hızlı çalım atıyo falan,en son gol atıyor.Hep oraya yönelik oynuyor.Ronaldinho salondan kalma alışkanlıkla bazen sırf fantazi olsun diye,rakip kaleyi düşünmeden oynuyordu.Şimdi gir futbol bölümüne,kimse Ronaldinho'yu sallamaz.Hey gidi günler.Adrianooooo.

Popüler olandan uzak durma güdüm ya da hastalığım Messi'ye karşı da geçerli.
  • Aynen abi. Ronaldinho, Messi gibi özel hayatında durgun olsa belki şu an Johan Cruyff'le karşılaştıracaktık. Amma ve lâkin...
  • NTV Spor'da şu an var Ronaldinho.
  • Zaten Ntvspor'da olduğu için sözü oraya getirmiştim Socrates başta bir göründü,kayboldu gitti sonra.He,şimdi çıktı.2006 dünya kupası muhabbeti yapıyorlar.O kupadan önce de Brezilya'ya bu seneki Arjantin'e verilen gaz gibi bir gaz veriliyordu.onlar da çeyrek finalde gittiler.Halbuki tüm reklamlarda onlar vardı.Joga Bonitooo.Sakatlandı yahu adam.O sakatlık bozdu
  • Ronaldinho'yu Messi'den daha çok severim. Messi'nin tek bir olayı vardır. Yandan al topu, çapraz gir vurdun mu gol zaten. Hızına güveniyor. Ronaldinho'yuysa analiz edemiyorsun. Heryerden top alıp saniyede mevki değiştirebilen bir oyuncu. Özet: Ronaldinho Reyiz.

Bu arada, Nolan diyordu bu.
  • oOo Katılırım. oOo Hem iyi bir reklam oyuncusu,Messi'li reklamlar o kadar başarılı değilRonaldinho'nun reklamları maçlardan fazla önemsediğini söylediler.hatta kızdılar ama olsun.

Nolan'a gelirsek tek seyrettiğim film,Batman Begins.Fena değildi.Süper kahraman filmi o kadar olur zaten.
  • Memento, The Dark Knight, Prestige'i de izlemelisin.
  • knousu tam olarak nedir? Gerilim mi, aksiyon mu nedir?
  • PIHI'cığım. Tweet'imi gördün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

knousu tam olarak nedir? Gerilim mi, aksiyon mu nedir?

Biraz ondan biraz bundan.

quote:

Orijinalden alıntı: jOkErGuEsT

PIHI'cığım. Tweet'imi gördün mü?

Sinemada izlemeyerek büyük hata yapacaksın.

Ayrıca kemalton'u da al git başka konuda Messi muhabbeti yap.

• asdasdasd
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: jOkErGuEsT

PIHI'cığım. Tweet'imi gördün mü?

Sinemada izlemeyerek büyük hata yapacaksın.

Ayrıca kemalton'u da al git başka konuda Messi muhabbeti yap.

Yok yauv Eskişehri diyorum.

Ayrıca Messi değil, Ronaldinho muhabbeti yaptık.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Kara Şövalye'yi askerde izlemiş ve beğenmemiştim. Bir şans daha vermekte fayda olsa gerek.

Kara Şövalye, Batman süper kahraman filmidir. Sevmeyebilirsin. Ama Inception farklı film. Git, izle, adamın asabını bozma.

En sevdiğim süper kahraman Betmen'dir, en sevdiğim roman kahramanı ise Darbukatör Baryam.

• Anladığım kadarıyla bu Inception'ın konusu Puslu Kıtalar Atlası'na benziyor.Rüya muhabbeti dönüyor iki gündür.Puslu Kıtalar Atlası'nı da okuyun.Ah,evet,dünya bir masaldır.
  • Oha.Ahmet Uras diye bir yönetmen o kitabın filmini yapmış.Film güzel değil diyorlar.Siz kitabı okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.