Şimdi Ara

'İyi İtemi Olan Kazanır(mış)'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu Yerde İyi İtemi Olan Char Üstündür Diye Duydum.. O Zaman Blade ye niçin n00b deniliyor ?

• Kim Bladeye noob diyor?
    Bladeye noob diyenler iyi itemi olanın kazanacağını bilmiyorlar.
  • Ne alaka ?
    İyi itemden kasıt tür değil itemin özellikleridir
    Elixir alchemy li olması ,
    Stone alchemyli olması ,
    Yüzdelerinin iyi olması ,
    Sox olması gibi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Ne alaka ?
    İyi itemden kasıt tür değil itemin özellikleridir
    Elixir alchemy li olması ,
    Stone alchemyli olması ,
    Yüzdelerinin iyi olması ,
    Sox olması gibi .

yani blade n00b deilmi ? blade kasmayı düşünüyorum hep ama n00b denildiği için emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum..
  • n00b ne demek yahu?
    Noob newbie den gelir ki , oyunu bilmeyen çömez anlamındadır..
    Artık lastik gibi olmuş kavramlar..
    Ayrıca oyunda her zaman için bir denge olduğunu unutmayınız..
    Chi bladerlara noob diyenleri Legend III ten sonra bladerlara yeni skill satırı eklendiğinde görücem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaJMéRaN

Çoğu Yerde İyi İtemi Olan Char Üstündür Diye Duydum.. O Zaman Blade ye niçin n00b deniliyor ?

blade noob mu ?
    Blade en baba tanker yahu şu oyunda 37 lvl üstü full moon olan blader shakaram kesebiliyor
    bunu yapabilcek başka char göstersene bana.
    düşük vurmak eziklik olsaydı kimse blade ya da 1 h açmazdı.
    Ayrıca Blader düşük vurmaz
    bir glavier in 5 k vurdugunu var saysanız
    Bir blader 5 li combo yla tanesi 1k dan koysa eder 5k damage.
    aynı hesap.sadece zaman farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 5 Nisan 2008; 16:12:20 >
  • evet blader'lara cok guzel ozellikler eklenicek aynı arhcer(bow) olayına döncek bu sefer de çoğu kişi blader kasmaya başlicak
    en kısa bir skill ile özetliyeyim yere düşürdükden sonra tam 3 kere degil 4 kere vurucak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blader Kasmak her baba yigidin Harcı degil Sabır ister Blader kasmak
  • Beyler kusura bakmayın ama blader a bir şey eklendiği yok en iyi durum olarak yeni stab ve knock down geliyor 90 - 100 -110 da bu böyle , haa diyorsanız yeni seri geliyor diye yeni serinin yaptığı şu düşük bir miktarda phy atağınızı arttırıyor öyle alalade bir şey değil ve kalkanınızın phy defensını büyük oranlarda % olarak düşürüyor yani şu amaçla konulmuş bir skil diyebilirim bir str blader bir int ağırlıklı char ile pvp ortamında iken ya da magical damageler veren bir mob ile pvm de iken açılıp kullanılabilir ötesinde işe yaramaz grup ortamında hiç kullanılmaz .
    Bu arada yeni serinin 90 ve 100 lvl (max) de ne verdiğini görmek isterseniz

89 lvl de : 120 saniye sürüyor , shield phy defence %74 reduce , phy att. power 119 increase

100 lvl de : 120 saniyesürüyor , shield phy defence %83 reduce , phy att. power 133 increase

Bir düzeltme daha yapayım blade in 90 da 110 da ve 120 de gelecek olan batırmaları hepsi 2 parçalı yani 2 den fazla batırmıyor , amacım blade i kötülemek değil sadece yanlış bilgilerin aktarılmasını engellemek ,
    Alın size blade e hayyran kalacağınız bir video .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 5 Nisan 2008; 16:54:57 >

• blader kasmak sıkıcı ve emek ister fakat sonucunda çok güzel bir charın olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Beyler kusura bakmayın ama blader a bir şey eklendiği yok en iyi durum olarak yeni stab ve knock down geliyor 90 - 100 -110 da bu böyle , haa diyorsanız yeni seri geliyor diye yeni serinin yaptığı şu düşük bir miktarda phy atağınızı arttırıyor öyle alalade bir şey değil ve kalkanınızın phy defensını büyük oranlarda % olarak düşürüyor yani şu amaçla konulmuş bir skil diyebilirim bir str blader bir int ağırlıklı char ile pvp ortamında iken ya da magical damageler veren bir mob ile pvm de iken açılıp kullanılabilir ötesinde işe yaramaz grup ortamında hiç kullanılmaz .

yani emeklerim boşa gider öylemi ?

120 de ne olacak ?
  • Ben öyle bir şey demedim hiç bir emek boşa gitmez sadece blade 90 da 100 de 110 da kral olacak şu olacak bu olacak diyen hayalcileri uyarıyorum o kadar . Denge her zaman korunur oyunda ayrıca yeni başlayacaklar için blade tehlikeli bir buildir pvm skilleri ile pvp skillerinin buildleri farklıdır çok fazla up ister yani çok fazla sp farma ihtiyacı vardır , 80 lvl e kadar sp farm fazla iç gıcıklamaycaktır lakin daha yüksek lvl lerde tam bir karın ağrısı olacağını düşünüyorum blader char açacak olanlar 2 kere düşünmeli , blader kolay bir build değildir sabır ister ayrıca şu oyunda yüzlerce binlerce player gördüm blader ın hakkını veren bir Surgeonu bilirim bir de Amitapha yı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 5 Nisan 2008; 17:11:19 >
  • blade çok sağlamdır illa üzerinde sun olmasınada gerek yok. +9 bladerin bleed impotent division 3 ünü birden bulaştırarak demon ile full farm +5 garment set bow chara 20k tek çaktığına şahit oldum. hiç ezik değil

edit: crit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 5 Nisan 2008; 17:26:14 >
  • botla kasarsan kasmak sıkıcı da olmas
    kas bnce blade
  • Blade charin varsa elinde sun blade sart +7 +9 blade full farm olan bir suru bladerla pvp yaptım divisiona girdigim halde hp 13 k dan asaği inmedi ( setim full +5 ) defans olarak en saglam chardir olmez ama kimseyide olduremez elinde sun olmadikca
  • şu noob lafını bıraksanız, türkçe bi kelime değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.