Şimdi Ara

iyi foto ceken, pili uzun giden tablet onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11 den %20 enpara + 50 tl cek ile alicam, butce max 500 tl diyelim, benden max 300 tl cikmali:)

Asus 16gb memopad 173 harika ama n11 de yok:) bu urunu n11den brut 350 tl den %20 enpara+50 tl cek ile alanlar olmus, cok uzgunum:(

Baska bildiginiz, amacima uygun bir sey? Bebek film izleyerek yemek yiyor, pili uzun gitmeli, tablet hep yanimizda olacagi icin bebegin fotolarini iyi cekmeli...

enpara onumuzdeki hafta ici aktif olacak, vaktim var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amdfanatic A kullanıcısına yanıt
    Artes Q1003 aldım buradan. Kargo elime demin ulaştı. 4.2.2 romunu kuruyorum şuan. Akşama Örnek foto atarım Link
  • iyi olur, size de artik ustat demek lazim, elinizden cok tablet gecmis gorunuyor:)

Yalniz urunun ucreti bizim butceyi kastiracak gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 5 Aralık 2013; 16:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

iyi olur, size de artik ustat demek lazim, elinizden cok tablet gecmis gorunuyor:)

Yalniz urunun ucreti bizim butceyi kastiracak gibi:)

Estağfirullah. İncelediğim 9. tablet daha Sağdan soldan elime geçen ve para ile satın aldığım tüm tabletleri forumda paylaşmak benim için bir zevk.
  • Tavsiye edeceginiz amacima uygun bir model var mi?

Hocam ben başka bir açıdan yaklaşayım. Bebeğinizi Allah bağışlasın. Benim de iki tane oğlum var. lütfen çocuğunuza yemek yedirirken film, reklam vs. izletmeyin. acıkınca illaki yiyecektir. döner şeylerle çok fazla muhatap etmeyin ve oyuncklarını amacına uygun olarak oynatın. (mesela topa ayağını vursun, alıp atsın / arabaları yerde sürsün, ters çevirip tekerleklerini döndürüp izlemesin / oyuncak telefonu alıp kulağına tutsun, yerde sürmeye çalışmasın). kayınbiraderimden bildiğim ,için söylüyorum. otizm, asosyallik, motor hareketlerin gelişmemesi, geç/bozuk konuşma, günümüz çocuklarının en büyük sorunu ve malesef en büyük sebebi de bilgisayar/tv gibi cihazlar ile çok haşır neşir olmaları. naçizane tavsiyemdir.
  • Uyari icin tesekkurler, saydiginiz seyleri yapiyor, 1.5 yasinda su an, dediklerinizde haklisiniz ancak hersey bir yere kadar, yemek yemesi de onemli:) baby einstein izletiyoruz, ogretici cizgi film gibi bir sey, reklamlardan iyidir diye dusunuyoruz, tv de de pepe, canim kardesim bakiyoruz, apartman cocuguyuz su an, havalar soguk, avm de her zaman mumkun degil, neyseuzun oldu:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
     iyi foto ceken, pili uzun giden tablet onerisi

Flaşsız öylesine çektiğim bir fotoğraf. Odamdaki ışık yetersiz olduğundan obje fotosu çekemedim. Yarın gün ışığında güzel bir foto çekip yollarım Ancak hangouts programı ile yaptığım görüntülü görüşmede denediklerimin içinde en iyisi Artes Q1003 diyebilirim. Wifi çekim gücü oldukça iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 5 Aralık 2013; 18:53:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.