Şimdi Ara

* İyi Forumlar.Sizden Bi Ricam var :=) *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yapamadım.bu koyduğum 3 tane resimi guild e konulcak şekilde hazırlatabilirmisiniz... yanılmıyorsam 16 x 16 olması lazım.Teşklr

• hazırlarım hazırlamasına da sadece guild için olacak değil mi? 32x16 olmayacak?

bir de arkaplan beyaz mı olsun? mavi pek iyi gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 14 Mart 2008; 11:01:22 >
  • yani şöyle guildin resmini değiştircezde öncekini ben koymadım...senden ricam guilde koyulcak bu resimler.yani guild nasıl istiyorsa kaça kaç felan öyle yapabilirsen sevinirim hocam eyv.
  • eline sağlık aslında beyaz değilde daha açık bir renk olur mesela açık gri bi deneyelim mi?

quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

hazırlarım hazırlamasına da sadece guild için olacak değil mi? 32x16 olmayacak?

bir de arkaplan beyaz mı olsun? mavi pek iyi gitmiyor

• bilgisayarı yeni formatladım da. ps yüklü değil. bir cd'sini arıyım. bulursam yaparım.

bulamadım hacı. arkadaşlara vermiştim sanırsam.

edit:yazılım bölümüne falan git. orada kesin yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 14 Mart 2008; 11:38:19 >
  • eyvallah hocam sağol dediğin doğru o lacivert bozdu o ay yıldızı ama en açık gri yaptım dış yüzeyi çok tatlı durdu.herhalde öyle olur.ben şimdi cumaya gidiyorum gelince inş.sana gri olmuş halinide atıyım onuda bi çevirebilirsen sevinirim...merak ettim çünkü
  • çevirmek çok kolay

microsoft office ile yüklenen bi program var ya oraya giriyon, orda yeniden boyutlandır yazıyor. oraya basıp 16 16 yazıyon bitiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana daha detaylı tarif edebilirmisin.Donatılarda felanmı nasıl yani bana maddeler halinde tarif edebilirsen çok sevinirim...bu arada arkaplan gri dehşet oldu

quote:

çevirmek çok kolay

microsoft office ile yüklenen bi program var ya oraya giriyon, orda yeniden boyutlandır yazıyor. oraya basıp 16 16 yazıyon bitiyo

• dosya sağ tıklanır
    • birlikte aç denir
    • MS Office picture manager denir.
    • açılır
    • yukarda resimleri düzenle yazıyor ona tıklanır
    • sağ tarafta çıkan yerde resmi boyutlandırda "yeniden boyutlandır" a basılır.
    • özel genişlik x yüksekliğe basılır.
    • birine 16 diğerine 16 yazılır
    • kaydedilir biter
      problem olursa söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 14 Mart 2008; 12:57:35 >
  • Kardeşim eyvallah saolasın...hiç bir programa gerek kalmadan ve çok güvenli bir sistem saolasın...iyi forumlar

quote:

• dosya sağ tıklanır
    • birlikte aç denir
    • MS Office picture manager denir.
    • açılır
    • yukarda resimleri düzenle yazıyor ona tıklanır
    • sağ tarafta çıkan yerde resmi boyutlandırda "yeniden boyutlandır" a basılır.
    • özel genişlik x yüksekliğe basılır.
    • birine 16 diğerine 16 yazılır
    • kaydedilir biter
      problem olursa söyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.