Şimdi Ara

İyi Bir Streamer İstiyorsanız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence başarılı bir streamer. Kendisinide tanırım, küfürsüz, seviyeli, eğlenceli bir yayın istiyorsanız sizde gelin.
    4x400 RP çekilişide vardır unutmadan

Hepinizi bekleriz ^^

• İyi bir streamer istiyorsanız bana 5000 lira verin size iyi bir streamer olayım.
  • Lacivert 34 L kullanıcısına yanıt
    4000 e olurum ben
  • Anakin izleyin
  • Heyt be ^^
  • Forum iyicene reklam bolumune dondu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adana merkez yazdım perma yedim 30 kişiye yayınn yapıo hemen ban attı nası insanlar var
  • 30 tane 'İNSANA' yayın yapıyor en azından. Bir tane nainsanı banlamışız çok mu.

Yalanada gerek yok yayında perma yiyen 2 kişi var onlarda gelir gelmez yayıncıya küfür ettikleri için. Şahsen ben attım. Adana merkez yazmışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacTheory -- 26 Şubat 2016; 23:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTheory

30 tane 'İNSANA' yayın yapıyor en azından. Bir tane nainsanı banlamışız çok mu.

Yalanada gerek yok yayında perma yiyen 2 kişi var onlarda gelir gelmez yayıncıya küfür ettikleri için. Şahsen ben attım. Adana merkez yazmışmış.

ban yediğim yorumu atsana buraya boş boşda iftira atma adana merkez yazdım ban yedim boş yapma 20 kişinin önünde ne küfür edicem yayıncıya zaten sekmeyi kapattıktan sonra nicki aklımda bile kalmıyacak,neyse blok
  • Aynen.
  • kendi reklamını mı yapıyo
  • iyi bir streamer istiyorsanız imaqtpie izleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklamlar
  • İyi bir streamer istiyorsaniz twitchi izlemeyin.

• Çekilişle ünlü olmaya çalışan 2. Melih Uçar
  • Reklam yeri oldu burası da.Twitchde tek iyi yayın yapan Nightblue3 dur.Gerisi fasa fiso bence.Profesyonel oyuncular haricinde diyorum.Yoksa bjerg de iyi yayın yapıyo.Tr de iyi yayıncı yok zaten.

• Reklamlar şükela
  • Kardeş ne diye cevap veriyorsun ki șuna arkadaşının reklamını yapan primci işte :D bide perma atmışmıș..bizde can atıyorduk izlemeye allahım ya,bide 400 rp cekilisi yapiyor :D gerçi o kadar izleyicinin olduğu kanalda o rp nin birine çıkma olasılığı %80 filandır

• :d hitap ettiği kesim çocukmuş gibi davranıyor, fuck bile demeyen yayıncıyı izlemem ben ve açıkçası her açtığımda kötü oynuyor ve t2g ve niceleri varken tek iyi yapan demek zor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.