şu anda iyi bir okulda sayısal öğrencisiyim, derslerim kötü. Eski okulum kötü bir okuldu ve orada derslerim gayet iyiydi. Sırf dersler yüzünden eski okuluma geri dönmek istiyorum. Sizce iyi bir okulda kötü bir öğrenci olmak mı yoksa kötü bir okulda iyi bir öğrenci mi olmak iyidir?
En iyisi iyi bir okulda orta direk öğrenci olmak.
geç yeter kasma bu kadar :D
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
şu anda iyi bir okulda sayısal öğrencisiyim, derslerim kötü. Eski okulum kötü bir okuldu ve orada derslerim gayet iyiydi. Sırf dersler yüzünden eski okuluma geri dönmek istiyorum. Sizce iyi bir okulda kötü bir öğrenci olmak mı yoksa kötü bir okulda iyi bir öğrenci mi olmak iyidir?
dostum eski yeni filan cok kafaya takma, gir mezun ol iste kimse sallamiyor hangi liseden mezunsun diye. Ha genel anlamda soruyorsan bulundugun okulda ortalama bir ogrenci olman senin icin faydali, neden yapamiyorsun, digerlerinden daha mi az kafan calisiyor, yoksa sen mi derslere kafani veremiyorsun, bu sorulari kendine sor derim buyuk ihtimalle cevabin derslere fazla kendini vermedigin olacak.
Kötü okulunda yıl sonu okul birincisi olabileceğine güveniyorsan bence kötü okulu seç derim. Biliyorsun YGS-LYS de okul birincilerine nasıl kıyak yapıldığını.
şimdi fizik yazılısından çıktım yine yapamadım
kötü bir okulda kötü bir öğrenci olmayı tercih ettim hep
atatürk anadoluda kötü öğrenciydim. okul puanım çok iyi geldi. buna yaradı. ha ama kötü öğrenciysen yapman gereken notlarına üzülmemek. sallamıyor gibi davranmak ya da direkt sallamamak. yoksa çekilmez olur.
quote:
Orijinalden alıntı: BigCrunch
Kötü okulunda yıl sonu okul birincisi olabileceğine güveniyorsan bence kötü okulu seç derim. Biliyorsun YGS-LYS de okul birincilerine nasıl kıyak yapıldığını.
evet mesela normalde mf4 puanla bir mühendislik bölümüne en son 456 alan bölüm okul birincisi kontejanıyla 256.954 puan almış lan kafa attıydım pc ye mna dedim lan millet el skko okulda okuyup nok gibi puanla bölüme giriyolen ben kçımı yırtyom olmaz olamaz lan arbi kötü okulda oku da 1nci ama birazda çaba sarfet yani acayip avantajlı oluyo ne oldu anadolu lisesi okudukta bir de prestijli okul ankarada herkes odtü itü biz gaziye zar zor girdik be
quote:
Orijinalden alıntı: yogitech
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
şimdi fizik yazılısından çıktım yine yapamadım
Fizikten nefret ediyorummmmmmmmmm....
oo keşke lise fiziği olsa lan her türlü gerilmeyi hesaplıyom strenght felan lan lise fiziğine kurban bu ne lan jakobiyen felan te ne deyek haci
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
atatürk anadoluda kötü öğrenciydim. okul puanım çok iyi geldi. buna yaradı. ha ama kötü öğrenciysen yapman gereken notlarına üzülmemek. sallamıyor gibi davranmak ya da direkt sallamamak. yoksa çekilmez olur.
bende aaal isterdim ama doktorlar anadolu lisesinden mezun oldum iyi mi balgama gidiyom her sabahın körü...6 ı da ne kazandım hiççççççççç
iyi okula gidip notlarla moralimi bozacağıma kötü okula gidip kafam rahat yaşarım daha iyi.
iyi okul ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme