Şimdi Ara

İyi bir MMORPG Oyun Arayanlar İçin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer iyi bir MMORPG/RPG tarzı oyun arıyorsanız Prime World tam size göre!Hemen indir ve oynamaya başla.tr.playpw.com buradan oyna tuşuna basıp hemen oynayın.Kısaca oyunu anlatayım. Önce indirildikten sonra güncelleştirilmesini bekleyiniz.Oyna tuşuna basıp oyunun açılmasını bekleyiniz.Gelen pencereye oyunda freksiyonunuzu seçiyorsunuz.Oyun kahramanlarla oynanıyor.Rütbelerden oluşuyor.Er rütbesinden sırasıyla paralı asker→onbaşı→yüzbaşı→teğmen gibi rütbelerle ilerletiyorsunuz.Rütbeleri ilerletmek için savaş kazanmalısınız.Gümüşlede kahramanları satın alabiliyorsunuz.Bazı kahramanları almak içinde seviyenizin yeterli olması lazım.Görevleri tamamladıktan sonra kafanıza göre takılabilirsiniz. Ya 2 yılda bir yada yılda bir turnuvalara katılıyrsunuz.Genellikle kurban veya ramazan bayramlarında oluyor.Altın ve gümüş kazanabiliyorsunuz.Önce bir klanınızın olması lazım.İYİ EĞLENCELER...

• KronosTR17 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler. Kaç GB'lik bir boş alan gerekiyor pc'de ?
  • Prime world mmorpg mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Değil tabi
  • Evet MMORPG hem MMORPG hem MOBA bie strateji oyunu.
    mmorpg = massively multiplayer online role-playing game = Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu.

Yani ben oyuna girince 100-200 kişilik bir savaş yapabilirmiyim ?

Oyunda kendime has karakter açabilirmiyim ? Yani ismi cismi sınıfı herşeyi bana ait olan ?
  • Hayır bu online bir oyun.Askerler kendi geliyor ve kimseye ait değil.Kahramanlarıda siz yaratamıyorsunuz 40-45 tane kahraman mevcut.Kendiniz birşey yaratamazsınız.Oyun kendi yaratıyor.Kalenizide geliştirmeniz gerekiyor.İYİ EĞLENCELER....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prime world'u oynadım ama maalesef tat vermedi. MMORPG filan da değil LoL'a bir iki ek getirilmiş hali. Ek olarak bina gelişimi filan yaptığınız bir arayüzü var ama çokta bir etkisi yok. Ben hatta 1-2 aylık ödeme yapıp oynadım item düşme rating'i için hikaye. LoL'un tadını da vermedi açıkcası. Vakit kaybı oyun
  • hayır kesinlikle lol değil istersen şurayı oku anlarsınhttp://tr.playpw.com/about-game/skilled.html tamamen oku→anla→ve öyle konuş.
  • Arkadaşım 3-4 ay oynadım biliyorum oyunu. Saçmalıktan başka bir şey değil. Savunma bana! Ödeme yapınca 2 katı item düşme şansı ve malzeme geliyor yapmazsan babayı alırsın :)
    Evet LoL gibi değil tuttuklarını uydurmaya çalışıyorlar. LoL de öyle bir şey yok :)
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:27:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyen için teşekkür ederimm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.