Şimdi Ara

iyi bir helikopter ve uçak simulasyonu arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında arkadaşında dediği gibi fsx in en az on eklentisini buldum.ve henuz bir joystick edinemedim gamepad le idare etmeye çalışıyorum.bildiğiniz ekonomik yollu bir joystick varmı?kullananların tavsiyesi olursa sevinirim :)
  • ]Arkadaşım bu işte Microsoft Flight Simulatör üzerine daha Gerçekçi, birebir aynı ve uçakların tam simüle edildiği bir başka yazılım yoktur, Flight Simulatör için sürekli olarak yeni eklentiler geliştirildiği gibi yeni uçaklar simule edilir. Alacağınız herhangi bir uçak OYUNUNDA ! FMC programlayamazsınız, hadi diyelimki programladınız vs. Bütün türk meydanları değil bir tek türk meydanı bile bulamazsınız, bulsanız dahi FS deki gibi simule edilemez. Siz LTBA Yeşilköydeki, Alışveriş merkezlerini, havaş ve THY Teknik binasını, Terminal binasını sanırım Flight Simulatörde görmemişsiniz. Eğer istediğin bir OYUN değilde gerçeğin aynısı olan simulasyonsa Flight Simulatör dışında sana yardımcı olabilecek hiçbir yazılım yoktur. Bu Simulasyon GERÇEK HAVACILIK OKULLARINDA PİLOTLAR YETİŞTİRİLİRKEN bile kullanılıyor. Teorik eğitm Flight Simulator ile veriliyor, bununla birlikte eğer simulatöre geçersen online ortamda Kule, Yaklaşma gibi sektörlerlede bire bir canlı olarak mikrofondan konuşabilirsin. Sana yardımcı olabileceğim yer buraya kadar bundan sonrası sana kalmış...

• 1C: Maddox Software tarafından geliştirilen ve çok sayıda oyun otoritesi tarafından gelmiş geçmiş en iyi simülasyonlardan biri olarak anılan bu efsanevi oyunu uçak oyunu
    IL-2 Sturmovik

not: ttnet oyundan alıntıdır tt
  • microsoftunkiler güzel oluyor
  • Flight Simulator...
  • Eskiden savaş uçakları adıyla çıkan (Özellikle Jane firmasının)(F-15, F-18, F-22 gibi) bir sürü oyun vardı. Günümüz grafik standartlarında böyle yeni çıkan oyun var mı?
  • gerçekten ama ciddi manada gerçek bir simulasyon arıyorsanız eğer
    FSX orjinal yada çakma alırsınız + payware uçaklardan da satın alırsınız (tavsiyem PMDG yada airane) + online uçabilmek için gerekli software leri edinirsiniz
    ondan sonra ise yahu çok zormuş dersiniz :)
    ama denemek için beklemeyin

ayrıcaaa

aerosoft sitesine bir bakın
    orda büyük havaalanlarının sanal versiyonları (scenery) ayrıca bazı güzel uçakların güzel sanal versiyonları varki size gerçek bir uçakta yapmanız gerektiren bir çok şeyi isteyecektir
    artık başka tavsiyeye gerek yoktur sanırım
  • Uçak simülasyonu olarak diyemem ama oynadığım en iyi uçak savaş oyunu H.A.W.X'dır. Birde Joytstick'le oynadığın zaman tadından yenmiyor

Forza Tom Clancy's
  • helikopter simulasyonu bilmiyom ama bad company 2 deki helikopter fizikleri süper + 2. pilotunda iyi olunca katliam makinasına dönüşüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 7 Şubat 2010; 20:04:32 >
  • sakın HAWX oyynayayım deme..cidden çok kötü bir oyun.IL-2 Sturmovik cidden iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

sakın HAWX oyynayayım deme..cidden çok kötü bir oyun.IL-2 Sturmovik cidden iyidir

Nesi var ki hawx'ın
  • Hawk Arcade, Il-2 simulasyondur, aslında ikisini karşılaştırmak hataya düşmektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Hawk Arcade, Il-2 simulasyondur, aslında ikisini karşılaştırmak hataya düşmektir...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

Savaşmak değilse amaç her iki araç için de en iyi ortam FSX. FSX'te özellikte helikopter kullanması acaip bir olay, gerçekten çok zor. Kesinlikle birkaç ders atlayıp öyle kullanmak lazım.

abartma o kadar da değil. dcs black shark ta heli kullanmak fs e göre 5 kat daha zor.
  • Bende bi uçak smilasyonu arıyorum yolcu ucağı kullanıcaz FSX deki gibi şirken adına felan çalışabilriz veya özel planör kullanmak vs. FSX oynayamıyorum sistem yetiyor ama klavye ile kullanamıyorum. Tam tehçizat oynamak için neler lazım onuda yazabilirsiniz joistick yeter mi?
  • Bu joystick l*gitech extreme 3d pro paran yoksa bu joystick S*ITEK X52 paran varsa.(Joystick şart)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 28 Şubat 2010; 20:09:18 >
  • Bu joisticklerle klavye mouse kullanmadan rahatlıkla oynayabilir miyim?
  • Pek bir bilgim yok ama az kullanırsın. Çünkü joystick üzerinde tuşlar bulunuyor. Büyük bir ihtimalle onlar yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Bu joisticklerle klavye mouse kullanmadan rahatlıkla oynayabilir miyim?

Simulasyon için soruyorsanız, yetmez ama çok rahat oynayabilirsiniz. Çünkü simulasyon demek gerçeğine çok yakın demek ki uçağın paneline bakarsanız dünya kadar düğme bulunur.
    Ben şöyle söyleyeyim Il-2 oynarken elimdeki 12 tuşlu "Logitech" Extreme 3d Pro bana rahatlıkla yetiyor ancak klavyenin hemen hemen bütün tuşlarıda dahil. İniş ayarları kalkış ayarları, kolay değil öyle simulasyon oynamak. Ancik biraz zaman geçtikten sonra herşeye alıştıktan sonra o kadar zevk veriyorki anlatamam.

Simulasyon oynucaksan Joystick şart. En az üzerinde 10 tuş olsun. Zaten 4 tanesi silahlara gidiyor geri kalanlarıda işine en çok yarayanları atadınmı işin baya bir kolaylaşıyor.

Kolay gelsin...

• joystick alcaksan extreme 3d pro alma. bende şu an 3d pro var tavsiye etmiyorum. rudderla ilgili problemleri oluyor. joysticki kendine çektiğinde rudder sola kayıyor. 3d pro su olan herkeste var bu sorun. alcaksan saitek cyborg evo al. fiyatı 3d pro ile hemen hemen aynı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.