Şimdi Ara

İyi Bir Firmada Çalısmak [ Ayrıntı İçerde]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir oyun firmasında veya bir araba firmasında vs çalısmak için ne mezunu olmamız lazım
    Ben küçüklüğümden beri mimarlık istiyorum. Mimarlık la ne tür işler yapabilirim
    Çoğu kişi bana bilgisayar mühendisliğini öneriyor. Google , samsung sirketlerinde , oyun şirketlerinde nerdeyse her türlü yerde iş bulabilirsin diyorlar. Peki mimarlık bitek bina mı tasarlıyor
    Bu arada eğitimimi yurtdısında tamamlayıp orada yasamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 2 Eylül 2013; 12:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Öncelikle herkese slm
    Bir oyun firmasında veya bir araba firmasında vs çalısmak için ne mezunu olmamız lazım
    Ben küçüklüğümden beri mimarlık istiyorum. Mimarlık la ne tür işler yapabilirim
    Çoğu kişi bana bilgisayar mühendisliğini öneriyor. Google , samsung sirketlerinde , oyun şirketlerinde nerdeyse her türlü yerde iş bulabilirsin diyorlar. Peki mimarlık bitek bina mı tasarlıyor
    Bu arada eğitimimi yurtdısında tamamlayıp orada yasamayı düşünüyorum

Bir oyun firmasında çalışmak istiyorsan yazılım mühendisliği otomativ alanında çalışmak istiyorsan da makine veya otomativ mühendisliğine gitmelisin.

Mimarlar yanlızca bina tasarlamaz.Endüstriyel tasarımda yaparlar.Ancak bu çok sınırılı bir istihdam olanağıdır.

Bahsettiğin alanlarda çalışmak istiyorsan diğerlerine yönel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.