Şimdi Ara

İyi bir cinsel ilişkinin sırları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir cinsel ilişkinin sırları nelerdir? Kadın partnerimizi ilişkide mutlu etmek için nasıl bir yol izlenmeli?

NOT: Bu konu ciddi bir konudur lütfen gereksiz ve saçma sapan mesajlar atmayınız. Ayrıca tecrübesi ve bilgisi olmayan arkadaşlar da mesaj atmasın.

• Empatidir bence. Karsi tarafi dusunerek hareket etmektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç cinsel ilişkiye girmedim ama gene düşüncelerimi yazayım.

Bence karşılıklı saygı ve empati'dir. Onun sevmediği birşeyi yapman hoş olmayabilir.İlişkide her 2 tarafında zevki düşünülmelidir
  • Direk mevzuya girmeyeceksin.yalayut palamut olayını uzun tutarsan geri dönüşüde sana şehvetli bir kısrak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ayrıca tecrübesi ve bilgisi olmayan arkadaşlar da mesaj atmasın."

Bunun gercekten olacagini dusunuyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SexyBear kullanıcısına yanıt
    Max 12 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Max 12 diyorum.

Arkadaş 16-17 yaşında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Kemik yaşından bahsetmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Kemik yaşından bahsetmemiştim.

Zaten yine de küçümsemek için söyledim ama gerçeği bu yani

• Tecrübesiz olduğum halde yazacağım. Mastürbasyon olayından ayrı tutmak ve karşı tarafı da düşünmek gerek. Partneri mutlu etmenin yolu da onu tanımaktan başka bir şey değil.

• Bencil olmayacaksın. Karşındakini düşüneceksin vs. işte.

• Karşı tarafı düşünerek falan hareket etmeyin. Bencil olun. Yırtıcı olun, çok uç olmadıkça izin almayın, sormayın. Direkt ele geçirin. Kendi zevkinize odaklanın. Emin olun kızlar da böyle seviyor. 15 dk kıza odaklanan erkek yapmacık görünür. Seksi isteyen erkek ama sekse başlamayan da erkek. Samimiyetsiz bir görüntü bu, kızın kafasında "Beni mutlu etmeye kendisini şartlamış." görünümü çiziyorsunuz ve sonuç olarak yiyorsunuz beta erkeği damgasını. Kız siz bencilleştikçe daha çok zevk alıyor, inlemeleri artıyor. İnanın bana.

Tabii sizin nasıl seviştiğinize de bağlı bu. Benim gibi zırt pırt mıncıklayıp, ısırıp, tırmalayan biriyseniz severler bencil olmanızı. Ama sıradan takılan bir adamsanız bencil olmayın, yukarıda verdiğim tavsiye hayvan gibi seks yapan adamlara.

İçinizden gelirse de kıza başlamadan 3-5 bişi yapın. Ama bir kere başladınız mı bir daha kızla uğraşmayın.

• Tecrübeliyim.bazi seyleri yasadikca cinsellik iyi hale geliyor çünkü suan akliniza gelmeyen cok ayrıntısı ve sorunu var.bilinçli olmak lazim.zamanla mükemmele yaklasiyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.