Şimdi Ara

iwish mi geliyor?(sony & apple ortak yapım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  iwish mi geliyor?(sony & apple ortak yapım)

sony ve apple şirketlerinin ortak çalışmasıyla yapılabilecek cihaz dan söz ediliyor..iwish(diliyorum) denilen cihaz ne bir psp ne bir iphone olacak.iki cihazında yaptıkları işlemleri barınırabilecek.ama bu cihaz daha dilek aşamasında..eğer bu cihaz gerçekten piyasaya sürülürse tüm teknoloji alanında fırtınalar estireceğine benziyor. ....................... yorumlarınızı bekliyorum...................daha çok bilgi için ........http://www.chip.com.tr/konu/Bu-aygit-PSP-ve-iPhone-un-ozelliklerine-sahip_7242.html ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 15 Haziran 2008; 21:28:05 >

• apple bu projeye nasıl sıcak baktı ki ?

1.nesil iphone touch ilk yılda hedeflenen satış rakamına ulaşmayı başarmı sayılırken ve yeni nesil 2.jenerasyon iphone yolda iken bu cihazı sony ile geliştirerek karını bölmek istemeyebilir.

şu an için mobilitede fırtına estiriyor apple .
  • zaten şu an için dusunulmyor...adamlar birşey biliyorlardır...çıktığı anda zaten büyük bi başarı elde eder..adamlar bu makinayı yapsalar nasıl herkesin elinde cep tel var piysaya bu aleti sundukları zamanda herkesin elinde iwish olacaktır..yani her işe yarıyor...kimse hayır diyemez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 14 Haziran 2008; 23:44:44 >
  • al bakalım sana koca bir hayır!!!ben almazdım.
    arkadaş bazı ürünler fazlaca birleştirilince sorun olur.
    herkes ipod classic almıyo video izleyecek ipod touch alıyor müzik dinleyecek nano yada shuffle.
    yani anlayacağın o kadar büyük mp3 player olmaz.istese sny psptelefon özelliği koyar ama neye yarar o kadar büyük telefon olmaz.
    birde bu kdar klavye oyun tuşları varken iphone un ne özelliği varki sony kendi başına yapar bu ürünü istese..
    anlayacağın tamam sen bizi keklemek için yapmamışsındır ama bu tamamen photoshop.

bu kadar tuşla dokunmatik iphone uzaktan yakından alakası olamaz!!!
    bence konuyu uzatmamak en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan774 -- 15 Haziran 2008; 0:08:06 >
  • chip sitesi boşuna mı yazmış yanifotosop olabilir sadece temsili bir resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 15 Haziran 2008; 21:28:41 >
  • cihazdan söz ediliyormuş daha

fake bu
  • apple ve sony nin stratejik olarak birlesmesi soz konusu olabilir belki ama tasarım gercekten bu resimdeki gibi ise daha cok revize etmeleri gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • analoglar ne ise yarayacak?
  • game
  • fake,fake
  • fake ana fake'in bir maası yok iphone alan dokunatik diye alıyo bunda 100 tane tuş var abartmıyorum.
    windows 95 yükleyip psp kullanan arkadaşlar var.
    o daha ilginç kalır bunun yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan774 -- 17 Haziran 2008; 8:59:02 >
  • Fake haber
  • çok süslü pakize bir alet. çıksın fiyatı da biraz düşsün hemen alalaım :)
  • çok saçma apple ve sony mi...sony asla kendi karını bölmez ve de apple istediği satış rakamlarına daha ulaşamadı,psp için de sony nin ztn psphone die bişi ortada dolaşıodu bu da çıktı tamam oldu...yapılsa bile şekli çok farklı olur klasik psp görünümünden eser bile olacağını sanmıyorum apple varsa işte tasarım full değişir
  • zannetmiyorum sony'nin baska bir firma ile ortaklik kurup boyle bir cihaz cikaricagini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

zannetmiyorum sony'nin baska bir firma ile ortaklik kurup boyle bir cihaz cikaricagini...

olabilir ancak tasarım böyle olmaz apple tasarımı baştan aşağıya değiştirir bu resimdeki gibi bir ürün ortaya çıkmaz ama dediğin gibi çok zor böyle bir cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.