Şimdi Ara

IWD files sorunu.(Lütfen yardımcı olun multi oynayamıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç bir sorun. İLk defa multiplayer cod2 oynicaz da. 1.3 patch i yükledik. OSn den harita packini yükledim. Sonra da serverlara girmeye çalışırken şöle bir uyarı veriyor.

C:/cod2/main/iw_oo.iwd

YArdımcı olursanız sevinirim

• O dosyanın boyutu 154 MB, upload etmek zor olabilir, USB bellek vs ile birinden alman mümkünse öyle deneyebilirsin yada garanti çözüm için oyunu tekrar yükleyebilirsin...
  • evet o dosyanın boyutu yuksek ,oyunu tekrar kurabilirsen sorun cozulur
  • HArita Pack rar veya zip olarakmı indi.Yapısı neydi yani inerken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

HArita Pack rar veya zip olarakmı indi.Yapısı neydi yani inerken.

Zip olması lazım.
  • Belgelerim -> Araçlar -> Klasör Seçenekleri -> Görünüm yolunu izle ve oradaki "Gizli Dosya ve Klasör Seçeneklerini Göster" seç.Ardından "Uygula" -> "Tamam" yap.İndirdiğin harita paketine sağ tıklayıp adını değiştire bas ve dosyanın .zip(veya .rar uzantılıdır) uzantısını .iwd diye değiştir.Kolay gelsin
  • Komikaze açıklamış zaten.Bu arada aklınızda bulunsun.Bu mappackler inerken .iwd uzantılı olmalı.Eğer RAR veyaZİP inerse Komikazenin dediği gibi düzeltmen gerekir,eğer sıkıştırılmış dosyayı açmaya çalışırsan bozulur ve yeniden indirmek zorunda kalırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Bendede cod 4 oynuorm bu hata var ama win7 kullaniorm Nasil Olucak Yoksa Komikazenin cevabi burdadammi geçerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.