Şimdi Ara

IVT Corporation BlueSoleil bluetooth cihazı 'LAP TOP'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende casper lap top var. ilk aldığım zamanlar bluetooth da hiç bir sonun yoktu. bende de bluetooth lu telefon olmadığı için uzun zamandır kullanmıyordum geçenlerde arkadaşa mp3 yollamak için çalıştırmak istedim ama çalışmadı sorunu anlatayım bluetooth driver ını kurduğumda başlat çubuğuna (sağ alt tarafa) ikonu atıyor ama ben o ikonu gri halden mavi (etkin) hale getiremiyorum.

not: aygıt yöneticisinden driverlerin hepsini kontrol ettim sorunlu bir aygıt yok bluetooth un driver ini kaldırıp tekrar kurduğumda da düzelmiyor. windows u kaldırıp tekrar kurduğumda da sorun gitmedi. windows lap top ile beraber gelen orjinal windows.
    ilginiz için şimdiden teşekkürler...

Mustafa GÜVENLİ.
    mustafaguvenli@gmail.com

• bluetooth un gri simgesinin maviye dönmemesinin tek bir sebebi var. oda taktığın blutooth aygıtının çalışmaması. sorun bilgisayarda değil parçanda. bi baktır istersen. bişiye ihtiyacın olursa pm at.geçmiş olsun. :)
  • bide maviye dönmemesi şöyle oluyor, başıma geldi. programı bide başlat-programlar dan çalıştırmayı dene. kısa yol kullanıldığı zaman benimki çalışmıyor, anlamadım bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.