Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ivo t1800 denen alet gerçekte avision marka YS-8000В model cihazdır tek lcd li elyepımı projeksionlarla aynı yapıda bir cihazdır içinde metal halide 250w lamba var büyük elektrikçilerde rahatlıkla bulunabiliyor lamba ömrü 6000saat civarı cihazın gerçek çözünürlügü 800x480 dir maximum desteklediği çözünürlük vga ile 1024*768 dir evet gelelim bu cihaz alınırmı alınmazmı şarlara göre evet veya hayır eger paranız çok ise ve hiç bulaşmayın gidin 1000-2000ytl arası bir hd cihaz alın kullanın ama çok paranız yok ise ve yılda bir lambasına 600-700ytl veremem diyorsanız inanın evde size sinema keyfi yaşatıcaktır gelelim görüntü kalitesine bende bilmiyorum bu akşam kısmet olursa gidip bakacagım canlı canlı ozaman size anlatırım detaylı olarak nette cihazla ilgili bir kaç duvar resmi gördüm hiç fena sayılmaz cihaz hakkındaki yorumlarımı yarına bırakıcam çünkü canlı canlı izlicem dikkat edecegim hususlar görüntü büyüklüğü ve nettliği ekranda ışıgın tüm yüzeylerde homojen olup olmadıgı dvd ve pc de performansı ışık altında görüntü netliği vs vs .................................... cihazın iki duvar resmi bakalım gerçekte de böylemi görecez :)

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 4 Nisan 2008; 17:12:28 >

• http://www.lcd-product.com/EN/ys8000B.htm

özellikler burada. Bende orjinal adı nedir diye çok aramıştım ve bulamamıştım. İncelemeyi bekliyoruz.
  • Bunlarda vaadedilen görüntüler
    http://www.lcd-product.com/EN/example.htm
  • evet arkadaşlar geçen akşam cihazı 15dk kadar izleyebildim öncelikle ekran boyutmarı yaklaşık 2.4m x2m civarı ekranda pixeller belli oluyor idi görüntüyü biraz küçültünce düzelir gibime geldi ışık şiddeti iyi sayılır ışıklar açıkken görüntü belli oluyor ama izlenebilir seviyede diyil kanımca görüntüyü 1.8m seviyelerine düşürünce baya toparlar recever ve dvd de çalıştırdık malesef pc den çıkış alamadık ikitane laptop vardı ama büyük bir ihtimalle vga kablosu yanlış o yüzden hiç görüntü alamadık başka kabloda yoktu cihazın kutusundan sadece power kablosu çıkıyor başkabişi yok pc de kulanamayınca benide aklımda sorular kaldı cihaz 800x480 çözünürlüklü maximum destegi 1024*768 yazıyor bu çözünürlükte masaüstü görmek isterdim ama malesef göremedik acaba bu çözünürlükte yazılar okuna bilir seviyede olucakmı duvar görüntüsünde tamamen bir soru işareti cihaz elyapımı projeksion çinliler fabrikasyon yapmış içinde kanımca 250w metal halide lamba var fiyatları baya ucuz olur bu lambaların ve heryerde bulunur tipi pek güzel diyil cihazın ama bir önemide yok çünkü cihazı diyil duvar görüntüsünü izleyecegiz dediğim gibi görüntüyü 2,5m civarlarında ve üstünde büyüklüge çıkarınca pixeller belli oluyo buna karşın çok net ışık şiddeti iyi ışıgın ekranda homojen yayılımı iyi eger ben aşırı büyütmeyecegim veya pixeller beni rahatsız etmez diyorsanız alına bilir.aksini düşünüyorsanız alternatif aramaya devam

• Fan sesi nasıl? Duvar görüntüleri yukarıdaki resimler gibi miydi?
  • fan sesi pek yoktu gerçi ortamda gürültülüydü görüntü gayet net ve parlak cihazın tek sorunu duvar görüntüsünü büyütünce pixseller belli oluyor onun haricinde alıp tv niyetine kulanılabilir 1,5m ila 2m ekran büyüklügü pixsel sorunu olacagını sanmam o yüzden fiyatına göre iyi derim ben
  • BU HB KİM ACABA O FİYATA NASIL ALABİLİRİZ
  • HB dediği hepsiburada.com fakat finanscarda olan kampanyası bitti. şu anki fiyatı 450 ytl civarı
  • evet arkadaşlar hepsiburada.com daki fiyatı 443 YTL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 3 Nisan 2011; 23:13:48 >
  • Arkadaşlar cihazı kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim hb den 40 ytl lik hediyesiyle birlikte kargo dahil 451 ytl ye aldım bu fiyata alınabilecek en iyi projeksiyon dvd vcd ve uydu bağladım çok tatminkar bir görüntü aldım kendi tuneride gayet güzel hoparlörünün sesi çok iyi kablom olmadığı için henüz bilgisayarı bağlayamadım ama şiddetle tavsiye ederim sakın kaçırmayın ........
  • acer x1160 modelini aldım çok memnunum iyikide almışım..4000 saat lamba omru var 1024 768 e kadar destegı mevcut fıyatıda 700 kusur...
  • arkadaşlar bu cihaz gerçekten resimerdeki görüntüyü veriyormu?
    alan arkadaşlar görüntü hakınnda bilgi verirse memnun oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliyayar

Arkadaşlar cihazı kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim hb den 40 ytl lik hediyesiyle birlikte kargo dahil 451 ytl ye aldım bu fiyata alınabilecek en iyi projeksiyon dvd vcd ve uydu bağladım çok tatminkar bir görüntü aldım kendi tuneride gayet güzel hoparlörünün sesi çok iyi kablom olmadığı için henüz bilgisayarı bağlayamadım ama şiddetle tavsiye ederim sakın kaçırmayın ........

alıyayar

bende dusunuyorum almayı.fakat playstation ve ev sinema ses sistemi baglanabılıyormu acaba...aldıgın goruntu boyutu nedır??
  • acer x1160 kardeş yeni lamba fiyatı nedir acaba ?
  • ivo t1800 alan arkadaşlar duvar görüntülerini bekliyoruz özellikle ekran boyutu ve birde pc performansı tabi
  • Bu konuya senden dah çok katkı veren kimse çıkmadı şu ana kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxlarge

acer x1160 modelini aldım çok memnunum iyikide almışım..4000 saat lamba omru var 1024 768 e kadar destegı mevcut fıyatıda 700 kusur...

Lamba kullanma suresi 4000 saat ama aldiginiz yer bu sureyi garanti ediyor mu? Bilgidim kadariyla hicbir firma bu sureyi garanti etmiyor.
  • evet arkadaşlar sonunda bu gün itibarı ile hepsiburadadan bu ürünün siparişini verdim. elime ulaşıunca yorumlarımı ve resimerli eklemeye çalışacağım.
  • bende verdım sıparısı gelınce yorumlarımı paylasacagım..hb de 444ytl+cd rafı hediyeli
  • Ben de bir kaç gündür bu ürünü takip ediyorum ama Ankara'da bulabileceğim bir yer varsa söylermisiniz? Önce görüntünün nasıl olduğunu görmek lazım diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.