Şimdi Ara

IVAO HAKKINDA YARDIM LÜTFEN!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben ıvao nun internet sitesine girdim 4 aşamalı register bölümünü doldurdum ve üye oldum.ilk başta mail ime bir id ve password geldi sonra linke tıklayıp ıd ve şifreyi yazınca bir sayfa açıldı o sayfadan pilot mu atc mi olmak istediğimi seçtim sonra mail ime yine MEMBER ID IVAN PSWRD VE WEBSİTE PSWRD diye üç tane şifre geldi.daha sonra ivao nun sitesinden girmeye çalıştığımda member id ve website pswrd yazdım ama hatalı diyor büyük küçük harf falan dikkat ettim ama nafile sonra her şifreyi çeşşitli kombinasyonlarla denedim olmadı son çare password reminder a tıkladım VID yazmamızı istedi bende id leri yazdım ikisinide ama kabul etmedi nasıl olacak bu iş ya?bir de sitesinde bağlanmak için Squawk box FsCopilot falan indirdim bir de FSIUMC gibi dosyaları indirmem gerekiyor sanırım ama hiçbiryerde bulamadım sitedeki linke tıklayınca bulunamadı yazıyor...Yardım edenlere şimdiden ÇOOOOKKKK teşekkürler....

• www.ivae.aero adresinden aldın dimi.
    çünkü birde mahkemelikwww.ivae.com var. Bu siteye olduğun üyelikler gecersiz.
    İndiriceğin yazılımlar ivap ve ivae olucak. Ha bide unutmadan team speak indirmen gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

www.ivae.aero adresinden aldın dimi.

ivao.org sitesinden aldım sanırım siz de ivao demek istediniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgür5

quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

www.ivae.aero adresinden aldın dimi.

ivao.org sitesinden aldım sanırım siz de ivao demek istediniz...

Evet benim azım alışmış ivae demeye . . O site yanlış olan
    Sen ivao.aero olana girip uye olcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.