Şimdi Ara

itunestan anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tane apple kimliğim vardı yenisini açtım onu kullanıyordum bugün pc ile yenisinden birkaç tane şarkı satın aldım ipadden indirmeye çalışınca böyle uyarı verdi

itunestan anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 29 Ekim 2014; 16:47:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Legendary!

Ayarlar itunes ve appstore ordan eski kimliginizden cikis yapip yeni kimliginiz ile oturum acin

zaten yeni kimliğim açık bunu kullanıyorum. bazen eskisine giriyorum ama.

• Pc varsa itunes yukleyin eski kimliğinizin ipad ve pc ilişkilendirmesini iptal edin.Daha sonra yeni kimliğinizi pc ve ipadiniz ile ilişkilendirin.Sorununuz çözülür.yeni kimliğiniz ile indirme yapabilirsiniz.fakat eski kimliğinizde satın aldığınız uygulama,film ve şarkıları ipadinizde kullanamayabilirsiniz haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluone -- 30 Ekim 2014; 12:55:32 >

Orijinalden alıntı: Bluone

Pc varsa itunes yukleyin eski kimliğinizin ipad ve pc ilişkilendirmesini iptal edin.Daha sonra yeni kimliğinizi pc ve ipadiniz ile ilişkilendirin.Sorununuz çözülür.yeni kimliğiniz ile indirme yapabilirsiniz.fakat eski kimliğinizde satın aldığınız uygulama,film ve şarkıları ipadinizde kullanamayabilirsiniz haberiniz olsun.

ilişkilendirme ve iptalini nasıl yapacğım yazar mısınız? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 30 Ekim 2014; 18:42:54 >
    Daha Fazla Göster
  • İtunes bilgisayarında yuklu ise itunes programını çalıştırın ipadi bilgisayarınıza bağlayın.sol üst tarafta kuçuk bir kutucuk var yanında aşağı ok gösteren bi simge var ona tıklayın menu çubuğunu göster diyin,hemen aşağısında dosya düzen goruntu denetimler ve mağaza menuleri göreceksiniz mağaza yazana tıklayın daha sonra açılan menulerden bu bilgisayarın yetkisini kaldır diyin,daha sonra eski Apple kullanıcı ve adınızı girin yetkilendirmeyi kaldırın.daha sonra eski Apple hesabından çıkış yapın,ondan sonra mağaza menusunden bu bilgisayarı yetkilendir deyip yeni apple hesabınızla giriş yapın.ipadınizdede itunes giriş bolumunde eski apple hesabınız varsa çıkış yapıp yeni hesabınızla giriş yapın.ipadı pc ye bağlayın daha sonra pc den itunes üzerinden uygulama indirip ipadizle eşzamanlama yapıp indirdiğiniz içeriği ipadınıze aktarın.daha sonra ipad üzerindeki itunestan istediğiniz içeriği indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluone -- 30 Ekim 2014; 20:13:23 >

Orijinalden alıntı: Bluone

İtunes bilgisayarında yuklu ise itunes programını çalıştırın ipadi bilgisayarınıza bağlayın.sol üst tarafta kuçuk bir kutucuk var yanında aşağı ok gösteren bi simge var ona tıklayın menu çubuğunu göster diyin,hemen aşağısında dosya düzen goruntu denetimler ve mağaza menuleri göreceksiniz mağaza yazana tıklayın daha sonra açılan menulerden bu bilgisayarın yetkisini kaldır diyin,daha sonra eski Apple kullanıcı ve adınızı girin yetkilendirmeyi kaldırın.daha sonra eski Apple hesabından çıkış yapın,ondan sonra mağaza menusunden bu bilgisayarı yetkilendir deyip yeni apple hesabınızla giriş yapın.ipadınizdede itunes giriş bolumunde eski apple hesabınız varsa çıkış yapıp yeni hesabınızla giriş yapın.ipadı pc ye bağlayın daha sonra pc den itunes üzerinden uygulama indirip ipadizle eşzamanlama yapıp indirdiğiniz içeriği ipadınıze aktarın.daha sonra ipad üzerindeki itunestan istediğiniz içeriği indirebilirsiniz.

hocam ne yetkilendirmeyi kaldırabildim ne de yetkilendirebildim. hata verdi. :(

edit: pcye inmiş şarkılar. idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 1 Kasım 2014; 20:06:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.