Şimdi Ara

İtunesdan yüklediğim programlar çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphonena itunesdan 40 tane free application yukledım hıcbırı calısmadı, bır tek iphonela wıreless dan baglanıp ındırıdıgm angry bırds oyunu calıstı. yanlıs bırsey mı yaptım yoska bu uygulamalar sadece iphone dan yuklenınce mı calısıyor kı bu baya sacma olur

• ilginç bende de itunesdan bi app yükledikden sora teli tekrar itunesa bagladıgımda siliyor tekrar yüklüyor kendi kendine :S
  • benım itunes ztn bı arızalı sureklı compability sorunu cıkarıyor. iphone la sync yapana kadar gunlerımı aldı zaten. sevmedım ben bu ıtunes ısını. cok ugrastırıyor adamı. sureklı restore yap fln dıo . napıcam bılmıorum valla
  • programlar calısmaya basladı ama bu sefer enteresan bır sorun olustu. ıtunes u ne zaman calsıtırsam wındows sevenle uyumluluk sorunu oluyor ve tema degıstırıyor . ıtunes u kapattıgımda eskı halıne donuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark
    programlar calısmaya basladı ama bu sefer enteresan bır sorun olustu. ıtunes u ne zaman calsıtırsam wındows sevenle uyumluluk sorunu oluyor ve tema degıstırıyor . ıtunes u kapattıgımda eskı halıne donuyor

İtunesi xp service pack 2 uyumunda calistirmayi dene bide
  • zaten o uyumda calısıyor bırtek ama tema degıstırıyor . duzeltemedım gıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

benım itunes ztn bı arızalı sureklı compability sorunu cıkarıyor. iphone la sync yapana kadar gunlerımı aldı zaten. sevmedım ben bu ıtunes ısını. cok ugrastırıyor adamı. sureklı restore yap fln dıo . napıcam bılmıorum valla

Apple yazılım işinde ikmale kalmış, böyle giderse sınıfta da kalır. Iphone reklamlarına kanıp tam bir tane alacaktım ki parası çok huzuru yok bir arkadaşın iphone camı çatlamış, yenisini alıp çatlak camlıyı bana verdi. Firmware yükseltmesi bir dert, app. yükleyip çalıştırması ayrı işkence. Yüklediğim app. lar açılıp kapanıyor, çalışmıyor. Itunes tamamen satış yapmaya yönelik bir uygulama, telefonu yönetmekle ilgisi yok. Nokia yazılımlarının yanına bile yaklaşamaz. Nokia da yazılımla bilgisayardan telefonu kolayca yönetmeye alışmışım, bu iphone işi bana çok dandik geldi. Neyse deve yüküyle para yatırmadan bedavaya denemiş oldum camı bile yaptırmadan önce. Bendeniz Nokia'ya geri döner, iphone ise camı değiştirilip hevesli bir arkadaşa okutulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Programlar Gözükmüyor !!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.