Şimdi Ara

İtunes uygulama silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçen hafta heroes of charge yüklemiştim sonra iphone 6 dan bu uygulamayı kaldırdım.Sonra app storeda bu iphoneda olmayanlar kısmında görünmemesi için itunesten bu uygulamayı gizlicektim fakat itunesda uygulamanın üzerinde X(silme işareti) çıkmıyor sadece bulut işareti çıkıyor bunun sebebi nedir.
     İtunes uygulama silinmiyor

• mehmet199520 M kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi zaten sildiğiniz anlamına geliyor, gizlemek için farklı bir şey yapmak lazım ama şuan hatırlayamıyorum.

Sağ tık deneyin, yada uygulamaya tıklayıp simgenin altında bir yerlerde olması lazım.
  • Tamam zaten sildiğimi söyledim ben gizlemek istiyorum ama olmuyor.Itunes kullandınız mı bilmiyorum gizlemek istediğiniz uygulamanın üzerinde X işareti görünmesi gerekiyo ama bu oyunda çıkmadı.yardımcı olduğun için sağol kimse ilgilenmiyor konuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet199520 -- 28 Şubat 2015; 18:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet199520

Tamam zaten sildiğimi söyledim ben gizlemek istiyorum ama olmuyor.Itunes kullandınız mı bilmiyorum gizlemek istediğiniz uygulamanın üzerinde X işareti görünmesi gerekiyo ama bu oyunda çıkmadı.yardımcı olduğun için sağol kimse ilgilenmiyor konuyla

iTunes kullaniyorum tabi hocam, bilgisayardan bakayim ben suan mobildeyim. Tekrar donerim baktigim zaman :)

• Tamam kardeşim sağol ilgin için :)

• mehmet199520 M kullanıcısına yanıt
    Baktım baya bi ama bulamadım gerçekten /:

iphone dan şöyle gizlenebiliyormuş belki işinizi görür.http://www.****.net/topic/46285-ios-8-app-storeden-ücretli-ve-ücretsiz-uygulamalar-nasıl-gizlenir/
  • Teşekkürler ben biraz daha uğraşıyım belki bulurum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTUNES YEDEKLEME SAÇMALIĞI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.