1)iTunes'umuzu açıp iTunes Store'a giriyoruz. 2)Sağ taraftaki Free Aps bölümünden herhangi bir ücretsiz uygulamaya tıklıyoruz. 3)Açılan sayfada Free App yazan yere tıklıyoruz. 4)Karşımıza çıkan kutuda "Create New Account" a tıklıyoruz. 5)Açılan sayfada "Continue" butonuna tıklayıp devam ediyoruz. 6)Resimde kırmızı ile işaretlediğim yere tıklayıp iTunes store kural ve koşullarını kabul ediyoruz.Ardından "Continue" diyip devam ediyoruz. 7)Formu eksiksiz bi şekilde dolduruyoruz ve "Continue" diyoruz. 8)Payment Method bölümünde işaretli yere tıklıyoruz ve diğer bilgilerimizi veriyoruz. 9)Hayırlı olsun kredi kartı vermeden bir iTunes hesabı aldınız
Anlatım tamamen bana aittir.Başka forumlarda izinsiz yayınlanamaz.
Herhangi bir sorunuz olursa buyrun sorun
emeklerine sağlık,bu yöntemle bir türlü none yazısı çıkmadı bende telden kayıt yaptırdım.
ellerine saglık cok guzel olmus herseyi yaptım none da cıktı kayıt da oldum fakat email a gelen mail ile aktiflestiremiyorum gelen linke tıkladıgımda tebrikler demiyo bi turlu itunes in download linkine gidiyo yardımcı olabilirmisiniz acaba saygılar...
bende denedım oldu verdıgın bu bılgı ıcın tesekkur ederım
Bugün ararken bu konuya denk geldim ve hallettim. Her ne kadar açılışından 2 sene geçmiş olsa da :)
Çünkü ben taa 3-4 sene evvel buradan yararlanıp yapmıştım
madem konu o kadar hortlamıs bende bı kac aylık hortlatayım barı :) ben bunları yapmadan Create New Account deyıp kımlık almaya calısmıstım onay maılı falan gelmıstı actım falan ıste sonra bılgılerınızı kontrol edınız dıyo sımdı gırıs yaptıgım zaman ama kredi kartsız bolum cıkmıyo dogal olarak, ucretsız uygulama falan secıp yapmadıgım ıcın, sımdı benım kımlıgım acıldı mı acılmadı mı anlamadım aynı maılle dedıgınız gıbı yapsam olur mu yada bu sekılde kurtarmanın bır yolu varmıdır ki ?
bir tek burada buldum aradığımı teşekkür ederim güzel anlatım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme