Şimdi Ara

İTUNES Store'dan Yuklediiniz FAVORİ appleriniz Hangileri!(Ücretli-Ücretsiz)Paylaşalım LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR UCRETLI UCRETSIZ İTUNES STORE DAN YUKLEDIYINIZ FAVORİ PROGRAMLARIMIZI PAYLASALIM ( JB Lİ OLMAYAN )

• yok mu
  • Bu liste defalarca yapıldı
  • Jb yapsana :P i̇phone sahplerinin 4 te 3 buçuğu jbli i̇phone kullanıyor
  • evet maalesef ben 3.1 yükleme gafletinde bulundum ve JB bekliyorummm :( come on dev team
  • jailbreak yapanlar için olmazsa olmaz birçok program vardır elbette. listesi de defalarca yapılmıştır.
    ama jailbreak yapmadan kullanmak isteyenler için tavsiye edilecek olmazsa olmaz ücretli appstore uygulamaları oyunları nelerdir acaba.
    appstore da top 50 liste var ve yorumlar da var fakat ben daha çok buradaki kullanıcıların fikrini öğrenmek isterim.
    faydalı olması açısından okuyan bilen bir iki uygulama yazsa çok iyi olur gerçekten paralarımız boşa gitmesin.
    teşekkürler.

alıp kullandığım bi uygulama yazarak ben başlayayım.
    beejiveIM 3.0 msn face google talk vs. mesajlaşma uygulamalarını push desteğiyle kullanabiliyosunuz. fiyatı 9.99$. şuana dek sorunsuz kullandım
  • Jb yapamiyorum. 3.1 yukledim daha cikmadi sorubsuz olarak. O nedenle bu uygulamalara muhtacim :) lutfen yazin arkadaslar. Tesekkurler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 3GS sahibirim.Jb yapmadim..
    Sonra yoldan cıktım yapacagim tuttu bir baktim
    daha dün download ettigim 3.1 sayesinde de jb yapamaz olduk..
    Sonuc olarak paralı parasız jb kullanmayarak indirdigim programlardan.
    MobileLinked - 0.99 dolar Msn Yahoo vs hesaplar icin..Bence güzel..
    Oyunlardan 4.99 dolar olan NFS Undercoveri cok sevdim..
    Hakikaten zevkli....Yarış sevenler icin...Muhakkak alınızzzzzzzz.....

6 Dolara Sandstorm diye bir oyun indirdim..Grafikler güzel..
    Fakat silaha ve silahin vurcagın yerine cok hakim olamiyorsun cok haz etmedim..
    Radyo diye bi program var oda 0.99 dolar..
    Güzel bi program ama poweri ne zaman acip acmayacagi pek belli olmuyor..
    Ama bayagi listesi kabarik..
    2.99 dolara galiba netTV diye bişey indirdim..[3G ile kullanılmıyor Wifi lazim diikattt ]
    Wifiye bagliyken Show Showturk Atw Ntv Ve TRT ailesini güzelce izleyebilirsiniz..
    Ve tabi bayagi bi fazla yabanci kanal sansi var ülkelere ayirmislar..
    En azından tuvalette wifi eşliginde bir televizyon izleyin :D.
    Ve en güzel husus Genius diye bir program galiba 0.99 Dolar
    ama mutlaka alinmasi gereken kamera ozelligini baya bi gelistiren bir program..
    Zoom ozelligi anti shake bilmemne baya bi özelligi var..Muhakkak alınızzzzzz.....

Parasız ntvmsnbc app sini ekleyin güzeldir..Sürekli yenileniyor..
    Us itunesinden bulabilceginiz Shazam adlı programda süper..
    Ama tr itunes storinde yok..
    Fakat us itunese özel üye olmak cokta zor deil bir aratsaniz cok yolu var..
    Shazam bir müzigi 10 saniye dinletiyorsunuz..
    Cat diye adi albumu vs geliyor..
    Zeki mürenden ibrahim tatlisese bircok yabanci club electro muzige kadar denedim..
    Kolay sarkiarda deildi ve basariya ulastı muhakkak buda önemli..Muhakakk alınızzzz.....

Bide cok gerekli deil ama gitar calmayi iyi bilenler
    4.99 dolara Guitar uygulamasını indirebilir..
    Ama benim gibi bilmiyorsanız anca birkac iphone gitar videosundan
    motel california nin 2 3 bolumunu ezberleyip calabilirsiniz :D para ziyan olur..
    Benden bukadar inşallah işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWoF -- 19 Eylül 2009; 2:27:28 >

• Teşekkür arkadaş. Jb siz arkadaşlara yardım lütfen:). tavsiyeler bekleniyor
  • 5 inci , namaz vakitlerini gösteriyor , çok güzel. iftara kaç dk kaldı diye imskaiye aramıyorsunuz..

iquran , tavsiye olunur. sureli okuyabiliyor da, ben duymuyorum gerçi , işitenlerin işine yarar

ibb trafik , superlig sonraam ,yapı kredi uygulaması , flickr, facebook , gpslite ,sinema kurdu ,ubuddy, fuze .. bunlar kurulu bende .. hepsii bedava :)
  • benim tavsiyem iwoopie adında bır program olucak bu program tamamen ucretsız olup youtube ve tarzı sıtelerde mevcut olan butun vıdeoları bır tık ıle ındırıp ınternetın olmadıgı yerlerde bıle programın ozel arsıvınden ızleyebılırsınız cok gusel ve faydalı bı program herkese tavsıye ederım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.