Şimdi Ara

itunes sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler iyi akşamlar..benim itunes la ilgili bi sorum war...dün pc yi formatladıktan sonra itunesi yeniden kurdum.. tabi bütün library gitti.. benim problemim ise aslında bu deil.. itunes store den bişey indirip ipod a atmak istediğimde yani applications ı secip scyn app dediğimde itunes bana ipodundaki uygulamalar library dekilerle değiştirilcek diyo.. yani ipoddakiler gidecek(yani öyle olur diye düşünüyorum yanlışsa söyleyin) yerine yeni indirdiklerim yüklenecek...şimdi sorum bu noktada arkadaşlar.. önceki uygulamalara ellemeden yeni uygulamaları nasıl yüklerim?? aslında cok da büyük bi sorun deil uygulamaları ipod üzerinden wireles le de indirebilirm ama pc den daha kolay oluyo.. cwplarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi akşamlar..



  • öle bşi oluomu bilmiorum ama geçen gün birşey keşfettim itunes'da. İpod'unda olan Application'lar otomatik olarak itunes'a kopyalanıyor. Sonra ordan sync yapabilirsin. Böylece ipod'una aynı uygulamalar yüklenir.

    File > Transfer Purchases From iPod
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Maqq

    öle bşi oluomu bilmiorum ama geçen gün birşey keşfettim itunes'da. İpod'unda olan Application'lar otomatik olarak itunes'a kopyalanıyor. Sonra ordan sync yapabilirsin. Böylece ipod'una aynı uygulamalar yüklenir.

    File > Transfer Purchases From iPod


    biliomusun benim aradığım cewap tam da buydu inşallah oluyodur bu şekilde...saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.